Szentes és környéke

2016.03.21. 10:58

Bővelkedünk rossz minőségű utakban

Fábiánsebestyén-Olvasóink jó néhány utat ajánlottak a figyelmünkbe, amelyek a fábiánsebestyénihez hasonlóan szintén alkalmasak lehetnének az ország legrosszabb állapotú közútja címre. Köztük van a Nagymágocs-Lapistó-Szentes, a Nagymágocs-Székkutas útszakasz.

Kovács Erika

 Egy kommentelő megemlítette, a Kübekháza felé vezető út is minősíthetetlen. Másik olvasónk szerint megérne egy misét a csongrádi fahíd–Csépa útvonal is, akárcsak a Zsombó és Szeged közötti. Nemcsak Csongrád megyéből, hanem az ország más pontjairól is javasoltak pocsék útszakaszokat a közlekedők.


Megírtuk, három nap alatt ezrek nézték meg a Keressük együtt az ország legrosszabb közútjait Facebook-oldalon, hogy milyen rossz a Gádorosról Fábiánsebestyénre vezető út állapota (2016. március 17.: Megvan a pénz az útfelújításra). Hiába javítják ki a kátyúkat a Magyar Közút Közhasznú Kft. dolgozói, néhány nap múlva kikopik a lyukakból az aszfalt. Keletkeznek új gödrök is, amelyek megkeserítik az arra járó autósok, biciklisek életét. Ami jó hír, hogy a fábiánsebetyéni útszakasz felújítása még idén elkezdődhet.


Időközben a Keressük együtt az ország legrosszabb közútjait oldalra az Árpádhalmot Békés megyével összekötő útszakasz is felkerült. Amellett, hogy két autó csak úgy tud egymás mellett elhaladni, ha az egyik félreáll, ott is egymást érik a kátyúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!