Szentes és környéke

2016.12.16. 08:18

Magával is végezni akart a késelő nő

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását annak a szentesi nőnek, aki felvágta az élettársa ereit.

Munkatársunktól

Lapunk beszámolt a 61 éves nő keddi tettéről (2016. december 15.: Rendes asszonynak ismerik a késelőt). A gyanú szerint az asszony úgy akarta megölni a bal oldalára lebénult férfit, hogy annak bal csuklóján az ereit felvágta egy borotvapengével, majd ugyanígy próbált magával is végezni. A mentőszolgálatot a sértett önkéntes gondozója értesítette, így megmentették a férfi életét.


A gyanú szerint a nő már korábban is követett el hasonló jellegű cselekményt, a Szegedi Törvényszék közlése szerint pszichiátriai ellátásban, illetve gyógykezelésben részesül paranoid skizofrénia miatt. A bíróság szerint a sértett életét már többször megpróbálta kioltani. Feltételezik, hogy a megkísérelt bűncselekményt véghezvinné, vagy újabb öngyilkosságot kísérelne meg, ezért a Szegedi Járásbíróság jogerősen elrendelte az előzetes letartóztatását.


A végrehajtás helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!