Helyi sport

2016.11.29. 13:17

Dóra János a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Dóra János (FK 1899 Szeged) 40 évesen lőtt mesterhármast a megyei I. osztályban.

Munkatársunktól

Az FK 1899 Szeged 3–0-ra győzte le az UTC-t a megyei I. osztályban, mindhárom gólt a 40 esztendős [namelink name="Dóra János"] lőtte. Nem is rossz ahhoz képest, hogy három és fél éve már elköszönt a nagypályás futballtól...


– Sűrűn megkérdezik, hogy hány búcsúmeccsem lesz még, de erre annyit mondanék: az Omegának is több búcsúkoncertje volt – fogalmazott nevetve.


– Az egy elhamarkodott döntés volt, nem gondoltam át, mert egyértelmű, hogy meccsek nélkül nem tudok létezni. Biztos, hogy öt év múlva is pályán leszek, az persze valószínű, hogy akkor már nem rugdosom a mesterhármasokat – mondta Dóra, aki előbb a kapusról kipattanót lőtte a hálóba, majd egy kontra végén volt eredményes, végül büntetőből talált be. Tizennégy meccsen tizenhárom találata van, harmadik a góllövőlistán.


– Heti egyet továbbra is edzek, anélkül nem működik ez a sport. Annak, hogy megy a góllövés, az is az oka, hogy idén nem olyan erős a bajnokság, szerencsére több megyei csapat is magasabb osztályban szerepel – fogalmazott, majd hozzátette, nagyon szurkol az NB II-es SZEOL SC-nek.


Az FK 1899 Szeged 20 pontjával a nyolcadik helyen telel.


– Szépen búcsúztunk a szurkolóinktól, akiknek hálával tartozunk. Ebben az osztályban kevés csapat futballozhat ilyen körítés mellett, a mostani, villanyfényes meccsünkön is volt görögtűz, ez hatalmas dolog – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában