Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 17°C | 26°C Még több cikk.

13 ezer kilométert teker jövőre Baranyi Antal

Szentes - Az Afrikát és a Mont Blanc-t megjárt kerékpáros, a szentesi Baranyi Antal jövőre 13 ezer kilométeres kerékpártúrát tervez.
A hat hónapos út során, amelyet május 1-jén kezd, egészen Izlandig teker majd útitársával, a fővárosi Szabó Adriennel. – A túránk nem öncélú lesz, hanem egy meghatározott alapítványnak fogunk gyűjteni kilométerenként 1-3 euró adományt. Szeretnénk olyan gyermekeknek és beteg embereknek segíteni, akik nem tehetik meg, hogy olyan csodálatos helyekre jussanak el, mint mi. Az adományokból összegyűlt pénzeket megjelölt célra adjuk majd át – fogalmazott Antal.

Az út során Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Oroszország, Észtország, Lettország, Litvánia, Fehéroroszország, Ukrajna, Moldova és Románia érintésével térnek vissza Magyarországra. Megpróbálják a lehető legtöbb emberrel tudatni, hogy kikért tekernek, és minél több pénzt gyűjteni. A nemes célt a Szentesi Hitelszövetkezet 80600017- 10027329 számlaszámán támogathatják. További információk a www.haladastitka.hu honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három év fogházra ítélték a szentesi nőgyógyászt

Nem azért jár a szigorú büntetés, mert az orvos műtét közben átszúrta a nő méhfalát, hanem mert hibáját megpróbálta eltitkolni. Tovább olvasom