Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

A csőbe szorult kiscica

A szentesi tűzoltóknak érdekes kihívásnak kellett megfelelniük, amikor Varga László egy csődarabbal a kezében ment be a napokban a tűzoltóságra. A csőben ugyanis egy kiscica volt, aki játékból át akart szaladni a többméteres csövön, de szerencsétlenségére beszorult.
A szentesi tűzoltóknak érdekes kihívásnak kellett megfelelniük, amikor Varga László egy csődarabbal a kezében ment be a napokban a tűzoltóságra. A csőben ugyanis egy kiscica volt, aki játékból át akart szaladni a többméteres csövön, de szerencsétlenségére beszorult. A szomszédban született két kiscica, akik – vesztükre – átmentek az udvarára játszani.

Varga László egy reggel arra lett figyelmes, hogy az udvaron található hosszú cső végéből macskanyávogás hallható. A csőből levágta a cicás véget, és ezzel a tűzoltóságra ment, hogy segítsenek levenni a „vasgallért" a cicusról. Vass Attila tűzoltó százados és csapata először próbálta visszatolni a cicus fejét, de nem sikerült és úgy döntöttek, hogy a cső egyenes részét levágják. Sikerült sérülés nélkül megtenni ezt, és már csak egy „nyakmerevítő" maradt a cica nyakán. Sikerült visszatolni a fejét, így megmenekült egy újabb darabolástól. A tűzoltók Luckynak nevezték el a cicát.

V. F.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekvisongás a szentesi habpartyn

A vakáció első vasárnapján ingyen fürödhetett, aki akart a szentesi strandon. A közel kétezer gyerek… Tovább olvasom