Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

A Fidesz a kampányról

Farkas Sándor szentesi honatya és a helyhatósági képviselők tegnap sajtótájékoztatón mondták el: egyetértenek a köztársasági elnökkel abban, a választásokat megelőző időszakban nem a lejáratás lesz a nyerő.
Farkas Sándor szentesi honatya és a helyhatósági képviselők tegnap sajtótájékoztatón mondták el: egyetértenek a köztársasági elnökkel abban, a választásokat megelőző időszakban nem a lejáratás lesz a nyerő. Halmai László, a szentesi polgári frakció vezetője úgy látja, a városban mindenkor tapasztalható „suttogó propagandának" meg kell szűnnie – nyíltan kell beszélni a helyi közéletet foglalkoztató ügyekről.

Farkas Sándor szerint a választás a két domináns politikai szerveződés között dől majd el. Hangsúlyozta, a tavaszi szavazás időpontjában nem polgármestert, hanem országgyűlési képviselőt kell választani, a tét az ország sorsa. Dongó László jobboldali önkormányzati képviselő arról beszélt, a köztársasági elnök újévi beszédében tartalmasan megfogalmazta, a kampányban eldől, hogy a lejáratás lesz-e a győzedelmes, vagy az ellenféltől eltérő saját üzenet. Bármely kormány kapja az elmúlt négy év örökségét, nehéz feladatot kap, de a Fidesz vállalja – jelentették ki a résztvevők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Örömünnep a koncerten

Évről évre adnak nagy sikerű koncertet Szentesen a zenebarátok: a város komolyzenei életének… Tovább olvasom