Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

A helyi érdekek védelmében

Negyven önálló módosító indítványt nyújtott be a költségvetés tárgyalásához Farkas Sándor szentesi fideszes honatya – ezek egy része a mezőgazdaság, más része a helyi érdekek védelmében született.
Negyven önálló módosító indítványt nyújtott be a költségvetés tárgyalásához Farkas Sándor szentesi fideszes honatya – ezek egy része a mezőgazdaság, más része a helyi érdekek védelmében született. A tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott: hazai erdőterületek növelésére egymilliárdot, a mezőgazdasági közép- és felsőfokú képzés fejlesztésére – beleértve a szentesi Bartha szakközépiskolát is – további hatszázmillió forintot kért a képviselő. Egyéni indítványai között az osztatlan földtulajdon kimérésének támogatására 1,2 milliárd pótlólagos támogatást javasol.

Farkas Sándor szerint a városban megépülő szennyvízcsatorna-hálózat nyomán szükség lesz a tisztítóüzem bővítésére, a kerékpárutak kiépítésére négyszázmillió forint még szükséges volna. A szentesi kórház pavilonrendszere elavult, egy sebészeti tömb építése pedig a gyógyítók véleménye alapján is indokolt lenne a csatorna partján – sorolta a megoldásra váró feladatokat Farkas Sándor.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpárút épül Szentesen

Még az idén megépül Szentesen a Csongrádi úti kerékpárút újabb szakasza. A mintegy 150 millió… Tovább olvasom