Délmagyar logó

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 24°C | 33°C Még több cikk.

A hét témája: Melyik a kedvenc sportja?

Ezúttal arról kérdeztük a szentesi olvasóinkat, hogy melyik a kedvenc sportjuk?
Nagy Noémi
egyetemi hallgató:
– Korábban négy éven át eveztem, így nekem azóta is ez maradt a kedvenc sportágam. Annak idején diákolimpián is részt vettem.
A képernyő előtt ülve nem köt le egy-egy verseny, meccsekre sem járok, de az olimpiai játékok közvetítését már most is nagyon várom. Ha tehetem, nézni fogom.

Antal Dorián
baromfi-feldolgozó:
– Nekem egyértelműen a foci a kedvenc sportom. Nagyon sok éven át igazolt játékosa voltam egy egyesületnek, de még ma is szívesen rúgom a bőrt. A tévében a jelentősebb meccseket megnézem, személyesen azonban nem járok szurkolni. Más sportág nem is nagyon köt le.

Lőrincz Gábor
nyugdíjas belügyi dolgozó:

– A munkakörömet is a kedvenc sportágam miatt választottam: eleinte zsoké voltam, később lovas rendőr. Ma sajnos nincs lovam, nem is szoktam lovagolni, de tanácsért rendszeresen hozzám fordulnak az ismerősök. A másik nagy kedvencem a Forma–1: minden futamot megnézek a tévében.

Horváth Zoltán
zenész:

– A vízilabda a kedvenc sportágam. Úgy fogalmaznék: amatőr szinten, hobbiból űzöm. Ha tehetem, és az időm engedi, még ma is benne vagyok egy jó meccsben. Ha éppen nincsenek partnerek, akkor pedig legfeljebb úszok egyet. A tévében kizárólag a labdajátékokat nézem meg.

Olvasóink írták

  • 1. lukrecia 2012. július 12. 17:48
    „Szegedi lakosként nekem az úszás a kedvenc sportom. Sajnálatos de nem tudom gyakorolni. Szeged városában igaz több medencének mondott terület is van, de úszásra szinte egyik sem alkalmas (túl meleg víz,, rövid medencék , )
    A sport uszoda elvileg jó lenne, de oda megsem próbálok bemenni, vagy edzés van vagy pólósok uralják a medencét.
    Na majd a Polgármester következő fürdője.????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőségben is viszik a szemetet

A telet és nyarat is beleértve mínusz 40 C-tól plusz 40 C-ig terjedő hőmérsékleti viszonyok között dolgozik a szentesi hulladékszállító kocsin Benedek Mihály és unokatestvére, László. Tovább olvasom