Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 11°C Még több cikk.

A hét témája: Milyen tejet vásárol?

Szentes - Ezúttal arról kérdeztük a szentesi olvasóinkat, hogy milyen tejet szoktak vásárolni?
Fekete Károly, gépházkezelő:

– Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a hazai termék sokkal jobb, de manapság az embernek az árakra is tekintettel kell lennie. Többnyire nagyáruházakban vásárolunk, nagyon figyeljük az árakat, az akciókat. Egyszerre általában 5–6 liter tejet veszünk, mindenki szereti a családban.

Somogyi Imre, joghallgató:

– Számunkra az a legfontosabb, hogy megbízható minőségű magyar termék legyen. A bolti tejet nem szeretjük. Van egy bejáratott hely, ahol termelőtől, háztól vásárolhatunk biotejet, mást már nem is szívesen iszunk meg. Nagyon ritkán, csak „vészhelyzet" esetén szerzünk be boltból.

Orbán Mihály, állatgondozó:
– Nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert tehenészeti telepen dolgozom. Naponta kapunk két litert, ezen felül pedig kedvezményes áron vásárolhatunk a tejből. Össze sem lehet hasonlítani a házi tejet a boltokban kaphatóval, az utóbbit szerintem már meg sem tudnánk inni.

Dömsödi Teréz, a Városi Visszhang szerkesztője:
– Jó minőségű, friss, magyar terméket vásárolok. A tartós tejet nem szoktam megvenni, nincs rá szükségem, hogy sokáig tároljam, mert mindennap hoznak új árut valamelyik közeli boltba. Egyébként nem vagyok tejivó: a tejtermékeket szívesen fogyasztom, de magát a tejet csak sütéshez-főzéshez használom.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Klauzál nyerte az esti foci tornát

Az Olimpiai Reménységek verseny sorozat keretében a szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola udvarán található műanyag borítású sportpályáján junius 6-án esti kispályás labdarúgó tornát rendeztek 10-14 éves diákok számára. Tovább olvasom