Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

A hölgyeket köszöntötték a megyeházán

Szentes - Kellemes tavaszi délutánt hozott idén a nőnap, amelyet a szentesi hölgyek Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman gálaműsorával fejelhettek meg. A megyeháza dísztermében megrendezett ingyenes esten a hagyományoktól eltérően most kevesebben jelentek meg, ez viszont nem befolyásolta a jó hangulatot.
Idén elmaradt a szokásosnak mondható tolongás a nőnapi gálaműsoron, de így is szép számmal képviseltette magát a szebbik nem. Szirbik Imre polgármester Karinthy Frigyes ismert mondatára utalva köszöntötte őket: „Férfi és nő hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő a férfit." A férfiaknak szüksége van a nőkre és szeretik is őket, remélhetőleg időnként a nők is szeretik a férfiakat. A női egyenjogúságért is született ünnep szép oldala, hogy a férfiak e napon köszönthetik a hölgyeket, bár jó lenne, ha a hétköznapokra is jutna ebből a gyengébb nemnek, segítve ezzel a kapcsolatok épségét is.

A hölgyeket köszöntötték a megyeházán - GALÉRIA

Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman operett- és musical részleteket énekeltek, latinos dallamok csendültek fel, de az egyórás műsor repertoárjában az Abba együttes Gimme-je és a Neoton Família Holnap hajnalig című örökzöldje aratta a legnagyobb sikert. A sorok között elvétve egy-egy férfi is felbukkant, az énekesnő nem volt rest: melléjük ülve-állva énekelte nekik az Abbát, ezalatt Szentmártoni Norman Varróné Szabó Ildikót, a Művelődési Központ igazgatónőjét forgatta meg a színpad előtt, és zárásképpen a közönséget is megénekeltették.

A műsor után a távozó hölgyeket idén is egy szál rózsa várta, melyet néhány férfitársával együtt a polgármester nyújtott át az ünnepelteknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műtőtömb: már pályázhatnánk

Már be lehetne adni a kórház műtőtömb építését célzó pályázatát, de még azt sem tudni, mekkora összegre pályázhat az intézmény. Tovább olvasom