Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

A szentesi MetalCom ügyvezetőjét díjazta idén az Iparkamara

Szentes - Bozó Zoltán, a szentesi MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Kft. ügyvezetője kapta idén a Csongrád Megye Gazdaságáért díjat .
A Csongrád Megye Gazdaságáért díjat idén Bozó Zoltán, a MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Kft. ügyvezetője vehette át Nemesi Páltól, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől a Kamara Francia Üzleti Estjén.

Bozó Zoltán elektroműszerészként végzett, később marketinget tanult. A MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Kft. az 1999-es megalapítása óta évről évre eredményesen működik, és mára éllovas a távközléstechnika ágazatában.

2011-ben a vállalkozás a nemzetközi terjeszkedés reményében külföldi, többségi befektetőket vont be a cégbe, azonban a 2014-es évben a vállalat menedzsmentjének stratégiai döntése alapján magyar befektetők bevonásával megvásárolta a cég többségi tulajdonát a külföldi tulajdonostárstól és 2015 elején a társaság egyesült a többségi tulajdonos kft.-vel.

Bozó Zoltán küldetésének érzi a társadalmi felelősségvállalást, támogatja a sportot és a rászorultakat. 2010-ben Az év üzletembere kategóriában megkapta a Presztízs díjat. 2012-től a CSMKIK Elnöksége, a Szentes Térségi Elnökség és az MKIK Nemzetközi Kollégiumának tagja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két év alatt jön rendbe a talaj a belvíz után

Felbecsülhetetlen belvízkárról beszél a szentesi Terra-Coop Kft. ügyvezetője, aki szerint két év alatt jön rendbe a talaj. A következő napokban újabb esőzés várható. Tovább olvasom