Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Aktfotók a szentesi Tokácsli Galériában

Szentes – Az ember mindig érdeklődéssel fordul környezete, így önmaga, embertársai felé. Az aktfotózás kézzelfogható példája ennek - Szűcs Lajos.
- Szép, izgalmas képek születtek, amelyek előtt érdemes elidőzni és befogadni a látnivalót – mondta beszédében Szűcs Lajos alpolgármester szombaton a 17. Szentesi Aktfotó Biennále megnyitóünnepségén. A hazai és külföldi alkotók beküldött pályamunkáiból a zsűri – Jung Zseni, Kovács Melinda és Wagner Ferenc fotóművész – 53 szerző 90 alkotását válogatta be a kiállításra. A tárlatot három évtizeddel ezelőtt meghonosító Kruzslicz Pál újságíró azt hangsúlyozta: hazánkban egyedülálló a szentesi biennále. – A fényképezőgép optikája a fotós gondolkodásának tükre, az aktképre különösen igaz ez – fogalmazott Kruzslicz Pál.

Aktfotók a szentesi Tokácsli Galériában. Fotó: Králik Emese (galéria)

A Csongrád megyei alkotók közül Farkas Attila, Horváth Róbert, Kozma Anita, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella és Törköly József munkái láthatók a kiállításon. A tárlat július 6-áig várja az érdeklődőket Szentesen, a Tokácsli Galériában.

Olvasóink írták

  • 2. queenmargareth1 2013. június 10. 13:40
    „1 és csak női aktok vannak?mert itt nem tért ki erre, vagy ez evidens?”
  • 1. Tshabalala 2013. június 10. 07:22
    „Nincs is tökéletesebb szebb és izgatóbb a nőies formáknal! Egyszer én is szivesen fotoznek e témában.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marta Dorin, Vásárhely császára

A korábbi focista, Marta Dorin Szentesen él a családjával, és szerződéses katonaként szolgál – ehhez le kellett mondania román állampolgárságáról. Tovább olvasom