Délmagyar logó

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 9°C | 15°C

Állásbörze a szentesi városházán

Elsősorban pályakezdő fiatalokat várnak a szentesi városháza dísztermébe, ahol állásbörzét rendeznek szerdán délelőtt 9 órától. A Start-program bevezetésével a kormánynak az a célja, hogy tanulmányaik befejeztével szakmai gyakorlatot is szerezzenek a munkanélküli fiatalok.
Elsősorban pályakezdő fiatalokat várnak a szentesi városháza dísztermébe, ahol állásbörzét rendeznek szerdán délelőtt 9 órától. A Start-program bevezetésével a kormánynak az a célja, hogy tanulmányaik befejeztével szakmai gyakorlatot is szerezzenek a munkanélküli fiatalok. Ennek érdekében központi kedvezményekre számíthatnak azok a cégek, amelyek foglalkoztatják az állástalan fiatalokat.

A szentesi állásbörzén azok vehetnek részt, akiket legalább kilencven napja regisztráltak a munkaügyi központban. Az önkormányzat arra vállalkozott: segítséget nyújt abban, hogy egymásra találjanak a munkaadók és munkavállalók. A helyhatóság mindenesetre felmérést készített arról, hogy a közintézményekben milyen pályakezdők foglalkoztatására lenne igény, míg a munkaügyi kirendeltség elkészítette szakmák szerint a jegyzéket a pályakezdő állástalanokról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan telt az éve?

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó… Tovább olvasom