Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Antal Timi Zolinak adta a szívét

Szentes - Március 6-án ünnepelte 20. születésnapját Antal Timi, aki a Télbúcsúztató Karnevál idei sztárvendégeként járt Szentesen.
A törékeny alkatú, de csodálatos hangú erdélyi lány nem véletlenül lett az X-Faktor legjobb énekesnője. Mint elmesélte érdeklődésünkre, számos tehetségkutató versenyen indult 4 éven át, bejárta velük Romániát, s jónéhányat meg is nyert közülük. ­- Ezek a versenyek nem arra szolgáltak, hogy bárkit felfedezzenek, inkább arra voltak alkalmasak, hogy színpadi tapasztalatokat szerezhessek. Egy lépcsőfokot jelentettek a céljaimhoz – mondta Antal Timi, ezért is jelentkezett aztán az X-Faktorba.

Március 6-án ünnepelte 20. születésnapját Antal Timi. Fotó: Szentesi Gyors.
Március 6-án ünnepelte 20. születésnapját Antal Timi.
Fotó: Szentesi Gyors.

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

 
Furcsa számára, hogy a mindössze 10 ezer lelket számláló erdélyi Bánffyhunyadon azok kérnek tőle autogramot, akikkel együtt felnőtt. Olyankor jót nevetnek ezen. - Ugyanaz a lány maradtam, aki voltam. Most a magánéleti dolgaim is jó irányba haladnak. Normálisan tudom élni az életemet, senki sem zaklat, barátommal, Zolival is együtt vagyunk. Igaz, van egy pár ember, aki szerelmet vall, rózsákat küld, vagy apróságokat vásárol nekem, de ezeknek csak örvendeni tudok, ez azt jelenti, hogy valamit tudtam adni nekik. Sokkal nehezebb a mostani életem, de szeretem, ami körülöttem folyik - mondta Timi.

Azt is elmesélte, korábbi lakóhelyén is mindig megünneplik a farsangot, olyankor be is öltöznek, s az utcán mindenfelé vidám, hangos, parókás, vagy vállukon seprűt viselő embereket lehet látni. A szentesi karneválhoz hasonló nagyrendezvényt azonban nem tartanak. ­- Sajnos, farsangi fánkot nem tudok sütni, de ha megadod a receptjét, akkor simán elkészítem – jelentette ki a fiatal énekesnő az elmaradhatatlan farsagi „kellékről". (Gondoltuk, szaván fogjuk, s a receptet elküldtük neki!)

Megtudtuk a fiatal énekestől, most, hogy úgy tűnik, elbúcsúztattuk a telet, a tavasz szép dolgokat hoz számára a magánéletében és karrierjében egyaránt. ­- Márciusban jelenik meg a kislemezem, úgyhogy a sorstól ezt kapom születésnapi ajándékba. Sok fellépésem lesz Magyarországon és külföldön is, úgyhogy munka is vár rám, de nem bánom, én dolgozom reggeltől-estig, hogyha kell, mert a legjobb az egészben, hogy azt csinálom, amit szeretek. 

A tévéműsorban és a karneválon is elénekelte a Ha ez a vonat elindult, hadd menjen című népdalt, ami igazán illett hozzá, ezért azt is firtattuk, első lemezén jelen lesz-e a népzenei stílus. - Lesz rajta egy bónusz dal, ami népzenei ihletésű, de nem teljesen autentikus formában fogjuk felvenni, hiszen másfajta zenét képvisel majd a lemezem. A rock és a népzene ötvözete lesz a dal, s bízom benne, így is fogják szeretni az emberek – magyarázta az énekesnő.

Az X-Faktor felfedezettje alapító tagja a Kalotaszegi Néptáncegyüttesnek, s Magyarországon is sokszor járt, de főleg Budapesten. ­- Akkoriban csak jöttem, táncoltam, s hazamentem a csoporttal. Mostanában a fellépésekkel egyre több helyre eljutok, s örvendek, hogy ide is eljöhettem, akiket megismertem, mind nagyon kedvesek, úgy látom, befogadó emberek élnek itt – mondta Antal Timi.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aradi fotósok Szentesen

Pénteken két kiállítással jelentkezik az Aradi Fotóklub a Kurca-parti városban. Tovább olvasom