Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Átviszik a strandra a mobillelátót

A szentesi futballpályáról átköltözik a mobillelátó a strandra. A vízilabdameccsek nézői a következő mérkőzést már kényelmesebb körülmények között láthatják.
A város sportéletében nélkülözhetetlen a lelátó, melyet alkalomtól függően több helyszínen is használnak a szentesiek. Egy helyi vállalkozás adományaként épült meg a szétszerelhető és összerakható szerkezet, rajta egyszerre összesen ötszáz ember fér el. Először ebben az évben ültek rajta a sportszeretők és színházrajongók: néhány elem a futballpályán, a többi a városháza udvarán volt a nyári színházi előadások idején. A sportközpont munkatársai most a futballpályáról szállítják át az uszodába az egyébként igen nehéz szerkezetet.

A sátort két napja emelték a pólómedence fölé, ezután következhet csak a munka normális menete szerint a lelátószerelés – mondta Pengő László, az uszoda vezetője. A strandon is előbb szétszerelni, majd összeszerelni kell a fából és fémből álló szerkezetet, egyben ugyanis tizenöt ember sem bírna el egyetlen alkotórészt sem. A medence szélén hat elemet állítanak fel, ezen száznyolcvanan férnek majd el kényelmesen, kétszázan kicsit szűkösen.

Több ülőhelyre a mérkőzések látogatottsága miatt feltehetően nem lesz szükség. A lelátó valamennyi elemét így is a strandon tárolják ezen a télen – kerítésen belül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utolsó simítások a volt megyeházán Szentesen

Változtatásokat kért a szentesi önkormányzat az eredeti tervhez képest az egykori megyeháza… Tovább olvasom