Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Bérlakások 300 millióból

Szentes - 300 millió forintért kellene a helyi fideszes képviselők javaslata szerint bérlakásokat vásárolni Szentesen, ahol 200-an állnak sorba önkormányzati otthonért.
Délmagyarország / Délvilág hírek A városnak idén biztosan nincs pénze erre, hitelt pedig nem akar felvenni. További részletek a pénteki Délmagyarországban és Délvilágban. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 3. niemand 2011. április 16. 18:55
  „Ha ebből lesz valami, akkor megvizsgálják azt is reálisan, hogy ki aki valóban rászorult? Most hol laknak, akik bérlakásra várnak? Mi számít előnynek? A becsületes tisztességes élet vagy a gyerekek száma, akikből csak hasznot akarnak húzni a kedves szülők, vagy hátrányos helyzet, akiknek minden jár, csak dolgozni ne keljen!”
 • 2. Teutatas 2011. április 16. 06:00
  „Most megint a helyi fájdesz, - amelyik hála az égnek évek óta nem képes többséget szerezni az önkormányzatban, - folytatja azt a stratégiát amit a FIDESZ még ellenzéki pártként országosan is művelt csak nagyobb méretben.

  Mire lehet számítani:
  1. Sokak számára mentőövnek tűnő ötletek elhintése a Szentesi Fidesz frakciótól, amelyek pénzügyi finanszírozási gondok miatt kivitelezhetetlenek.
  2. Az MSZP-s Pálmás többség a pénzügyi feltételek miatti irreális koncepciókat (lásd bérlakás vásárlás) elveti. Hozzáteszem, hogy ha valaki követi a testületi üléseket, az egy szem JOBBIK-os képviselő legalább annyira racionális és reális mint a polgármesterünk, így csodálnám ha ezt az ötletet ő megszavazná.
  3. Ezek után a Fidesz helyi csoportja teleharsogja a Szentesiek fejét, médiumként szinte bizonyosan az egyik helyi "polgári" tévét használva, hogy a "gaz" városvezetés nem akar segíteni pedig a Fidesz frakció harcol a szegények jogaiért.
  Csak az a baj, most már mindenki látja, mi lenne ha Fideszes vezetés lenne a városban. Az országos irányvonalakból lemérhető. Ez nem történhet meg...”
 • 1. dodó 2011. április 14. 21:01
  „"Székesfehérváron az önkormányzati tulajdonú Mura utcai házak belső tereit néhányan összetévesztik a dühöngővel, úgy viselkednek, mint a ketrecharcosok az utolsó roham előtt: a falakat összefirkálják, az álmennyezet letépik, a postaládákat felfeszítik, de arra is volt példa, hogy a korlátot ürülékkel kenték be, és gyakori, hogy a családok késsel kergetik egymást.

  A lakók semmit nem tudnak, nem látnak, nem hallanak, bezárkóznak, mert félnek, még a gyerekeket sem engedik ki sehova. Az ajtót nem merik kinyitni, mert a résbe valaki rögtön beteheti a lábát, és visz mindent, amit ér. Azt mondják, egy pillanatra sem szabad őrizetlenül hagyni semmit, mert rögtön mindennek lába kél, ami mozdítható, eltűnik a szánkó, a bicikli, a bútor.
  A területen 200 önkormányzati lakás van, az önkormányzatnak másfél milliárd forintjába került a 2006-ban befejeződött beruházás, de a helyhatóság illetékese attól tart, hogy mire kifizetik az építkezésre felvett kölcsönt, újrakezdhetik a munkát.
  Az önkormányzat, amely egyébként az energiaszámlák nagy részét is a szociális alapból fizeti, április 1-jétől egy őrző-védő céggel figyelteti 24 órában a területet, ami éves szinten 18 millió forintjába kerül, és megpróbál élni azzal a március 1-jén megnyílt lehetőséggel, hogy fenntartóként évente tíz alkalommal ellenőrizheti, rendben tarják-e a lakásokat a bérlők..."”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

56 millió az oktatásra Szentesen

Szentes - Közel 56 millió forint támogatást nyert Szentes a Multimédiás oktatás korunk iskoláiban… Tovább olvasom