Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Börtönből kísérték a tárgyalásra a visszaeső tolvajt

Szentes - Összesen 43 vádpont miatt áll bíróság előtt a különös visszaesőnek minősülő szentesi H. I. Korábban már írtuk: a férfi tulajdonképpen lopásból élt, a jelenlegi per a 2007 és 2010 között elkövetett ügyei miatt van folyamatban.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Kocsmákból, boltokból, telephelyekről, fóliasátrakból és házakból vitt magával bármit, ami mozdítható és pénzzé tehető volt. Volt olyan hely, ahová később visszatért. A lopással, illetve a rongálással okozott kár 4 és 830 ezer forint között mozgott. A férfi pere csütörtökön folytatódott, a szentesi tárgyalásra a börtönből kísérték el, ott tölti más ügyei miatt a soros szabadságvesztését. Mivel a priusza olyan terjedelmes, hogy a legújabb viselt dolgai nem szerepeltek a bíróság által bekért papíron, az ügyész többek között erre hivatkozva indítványozta a tárgyalás elnapolását. Előreláthatólag május 6-án mondanak ítéletet az ügyben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ádám gyűjtést szervez, hogy játszótér épülhessen

A Klauzál-iskola 3. A osztályos diákja talán a leglelkesebb részvevője az üdülőközpont kupakgyűjtési akciójának, amelynek hasznából fejlesztéseket terveznek. Tovább olvasom