Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 13°C Még több cikk.

Budapesti jelöltet indít Szentesen a DK - bemutatták Eörsi Mátyást

A jelölt Budapesten él, de megválasztása esetén Szentesre költözne.
– A jelöltünket a baloldali összefogás egyhangúlag támogatta – fogalmazott egy pénteki, szentesi sajtótájékoztatón Kiss Csaba, a Demokratikus Kolalíció Csongrád megyei 3. számú választókerületének elnöke. A parlamenti választáson Eörsi Mátyást indítják.
 
Fotók: Králik Emese

A jelölt elmondta: Budapesten él, tudatos döntés volt a párt részéről, hogy országosan ismert politikust indítsanak, és megválasztása esetén Szentesre költözik. – A Fidesz 2014-es választási ígéretei, azaz a 451-es út felújítása, a műtőtömb felépítése csak ígéretek maradtak. A jelenlegi képviselő, bár itt él, nem tett azért, hogy meg is valósuljanak. Szinte járhatatlanak a választókerület útjai. A szentesi kórházban nincs olyan szakma, amelyre ne keresnének éppen munkavállalót. Egyebek mellett ezeket a gondokat szeretnénk orvosolni – fejtette ki.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pávatollból farsangi smink

Pávatollból farsangi smink
- Egy volt tanítványom nagymamája a saját pávafarmjukon gyűjtött jó néhány gyönyörű tollat. Biztos voltam abban, hogy ezekkel valamit kezdenem kell - árulta el a Szegváron élő sminkmester, Gila Olga. Tovább olvasom