Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Céget alapítottak a Boros diákjai

Szentes – Önök rendhagyó esemény részesei, ilyen még biztosan nem volt Szentesen – vezette be Bocskay István, az önkormányzat referense azt a diák-sajtótájékoztatót, amelyet a Boros-szakközépiskola tanulói tartottak.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Az iskolában évek óta hagyomány, hogy a 11–12. évfolyamosok az egyik tantárgy keretében „céget" alapítanak, a napokban a Fehér Álom Esküvő- és Rendezvényszervező (gyakorló) Kft. tagjai mutatkoztak be. A gyakorlat segítségével – természetesen valódi pénzmozgás nélkül – még diákként végigjárják azt az utat, amelyet majd felnőttként kell megtenniük ahhoz, hogy sikeres vállalkozást alapítsanak. A végzős lányok – Csapó Rebeka, Gila Petra, Horváth Beáta, Molnár Melinda és Stibló Szimonetta – elmondták: a játékos cégalapítás nagyon hasznos, mert sok tapasztalatot gyűjthetnek, és kipróbálhatják, hogyan működik az üzleti élet. Egyúttal felhívták a figyelmet a március 13-án 15 órakor a volt megyeházán tartandó Boros Expóra, ahol az iskola többi diákvállalkozója is bemutatkozik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújul Szentes filmszínháza

Egy pályázó, a hódmezővásárhelyi Mozaik Mozi Kft. jelentkezett az önkormányzat felhívására, a képviselő-testület pedig úgy döntött, rábízza az Őze Lajos Filmszínház működtetését. Tovább olvasom