Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Díjkitűzés szentesi rablás ügyében

Szentes – 150 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni egy szentesi rablás elkövetőit.
Két ismeretlen férfi 2011. november 20-án 19:30 és 20:00 óra között Szentesen a Batthyány utca egyik családi házának udvarára behatolt és a ház hátsó ajtaját felfeszítve bejutottak a lakásba. Az otthon tartózkodó 87 éves idős hölgyet az egyik elkövető megragadta és megfenyegette, hogy adja elő az otthon tartott összes pénzt, míg a másik elkövető a lakásban kutatott. Az idős nő a fenyegetés hatására odaadta a lakásban tartott 2000 forint készpénzt, mire a két férfi felhagyott a további kereséssel, lehúzták az idős néni ujjáról az aranygyűrűjét, és távoztak a helyszínről.

A támadók személyleírása: az egyik férfi kb. 175 centiméter, míg társa 165 centiméter magasság, átlagos testalkatúak, sötét ruházatban voltak, kesztyűt és kapucnit viseltek. Az elkövetők egy sötét színű közép- vagy felsőkategóriás személyautóval menekültek el a helyszínről, amely rendszáma J betűvel kezdődik, a középső karakter tisztázatlan, az utolsó betűje feltehetően W; míg a számok a 321 valamely kombinációja.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág 150 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja munkaidőben a Szentesi Rendőrkapitányság 63/561-310-es telefonszámát, illetve munkaidőn túl a Rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát, vagy jelentkezzen bármelyik rendőrnél.

Olvasóink írták

  • 2. booo 2011. december 07. 17:01
    „1. csillogás - Nem biztos, mert a leírásban nem szerepel hogy "kreolbőrű"!”
  • 1. csillogás 2011. november 28. 17:36
    „biztos a csóró népség közül való volt mind2 elkövető.
    elképesztő, hogy ebben a kis városban ilyenek előferdülnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszteséges volt a szentesi rádió

Hanyagul gazdálkodtak a Rádió Szentesnél, derül ki a képviselő-testület elé vitt beszámolóból. Kérdés, a veszteséges cég magával rántja-e a városi hetilapot. Tovább olvasom