Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Duplázott a Legrand

Szentes - A szentesi Legrand idén is elnyerte a Business Superbrand díjat, amellyel az üzleti szektor legkiválóbbjait jutalmazzák.
A 14 tagú, független szakemberekből álló bizottság döntése értelmében a villamossági és informatikai termékeket gyártó és forgalmazó szentesi Legrand Magyarország Zrt. 2009-ben is Business Superbrand minősítést kapott. Magyarországon tavaly indult el a nemzetközi piacon már évek óta jelentős szerepet betöltő Business Superbrands program.

A Business Superbrands az üzleti szektor legkiválóbbjait jutalmazza, olyan magyarországi cégeket vagy márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. A bizottság elé kerülő, mintegy 3000 cégből álló lista ugyanúgy tartalmazta a legnagyobb nyereségű hazai cégeket, mint az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt kisebb vállalkozásokat. Az elismerés visszajelzést ad arról – mondta Károlyi László, a Legrand Magyarország Zrt. vezérigazgatója –, hogy jó úton járunk, és a díj arra sarkall, hogy további fejlődésre törekedjünk. Külön öröm – hangsúlyozta a vezérigazgató –, hogy 2008 után idén is elnyertük a díjat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Juditnak se híre, se hamva - 3 éve tűnt el

Szentes - Napra pontosan három éve tűnt el rejtélyes körülmények között szentesi otthonából a 26… Tovább olvasom