Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Egészség és iskolák a téma Szentesen

Szentes - A képviselő-testület hétfőn 15 órakor rendkívüli ülést tart. Ennek egyik témája a lakosság egészségi állapotának javítását célzó program, amelyre a tervek szerint idén több mint 3,5 millió forintot különítenek el.
Egy határozati javaslat szerint az év hátralévő időszakára a távhő díja nem emelkedik, az alapdíj azonban előreláthatólag 15 százalékkal drágul. Az iskola-összevonások után a Deák Ferenc iskolából 36 fő iratkozott ki, a megmaradt tanulók száma alapján osztályösszevonást azonban nem lehet végrehajtani. A Klauzál Gábor iskolából kiiratkozott 32 gyermek, az ötödik évfolyamon a tervezett 3 osztály helyett 2 indul.

Olvasóink írták

 • 4. niemand 2011. augusztus 11. 13:09
  „Idevezet, ha a tudás hátrány, hízelgés előny! Mindig fejétől büdösödik a hal! A lényeg veszik a mai oktatásban, a gyerek és a tudás, amivel már a pedagógusok is ritkán rendelkeznek, csak azt képzelik magukról, hogy ők a tökéletesek! Nagy takarítás néhány intézetben nem ártana!”
 • 3. makospite 2011. augusztus 11. 12:50
  „Szinte vérzik a szívem, hogy egy újabb osztályösszevonásocska (és hozzákapcsolósóan esetleg néhány további ember kirúgása) nem jött össze. De remélem találékonyak az arra illetékesek, és a leépítések sorozata mégsem ér véget. Sorvadjon csak miden baj eredője, a gonosz és pénznyelő oktatás!”
 • 2. éljenszentes 2011. augusztus 11. 12:47
  „Ismét egy nívós cikk.
  Köszönjük az újságíró szakmaiságát!”
 • 1. Sziba 2011. augusztus 11. 07:45
  „Pontosítsunk: ez a 32 gyerek be sem iratkozott a Klauzálba, tehát a Petőfiből ment el. Deák úgyszintén...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fábiánsebestyén előrelép

Tovább olvasom