Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Elismerések a szentesi városházán

Fogadással egybekötött ünnepségen köszöntötték a szentesi városházán azokat a közalkalmazottakat és -tisztviselőket, akik huzamosabb ideje kiemelkedően szolgálták a helybeli családokat.
A hagyományoknak megfelelően Szent István ünnepe alkalmából a szentesi városházára hívták meg a közszféra azon dolgozóit, akik a munkahelyük javaslata alapján méltók az elismerésre. Szirbik Imre polgármester beszédében a közszféra dolgozóit úgy jellemezte: nem esik nehezükre az együttérzés, a türelem, és oly módon képesek segíteni, hogy az nem megalázó vagy bántó.

A huzamosabb időn keresztül kimagasló teljesítményért városi elismerésben részesültek: Bartha Józsefné, a polgármesteri hivatal irodavezetője, Bónus Erika, a központi konyha anyagbeszerzője, Fejes Mihályné , a sportközpont szobaasszonya, Idovika Sándorné, a városellátó intézmény csoportvezetője, Janó Lászlóné bölcsődei gondozónő, Kálmán Pálné, a városellátó intézmény raktárosa, Kertész Ákos zeneiskolai tanár, Kisné Kánvási Zsuzsanna védőnő, Kiss Zoltán, a művelődési központ technikusa, Kocsy János, a hajléktalansegítő központ szociális gondozója, Lajos István építéshatósági ügyintéző, Nagy Ivánné könyvtáros, Németh Györgyné, a központi konyha kisegítője, Pólya István tűzoltó szolgálatparancsnok-helyettes, Szabó Péter, a gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője, Tököli Gyöngyi, a gondozási központ gyógypedagógiai asszisztense, Varga Lajosné szociálpolitikai ügyintéző és Vágvölgyi Zoltán gyermekkönyvtáros. A képviselő-testület döntése alapján közéleti ifjúsági díjat kapott Korom Annamária egyetemi hallgató és Lantos Anita, a Boros Sámuel szakközépiskola diákja. Nyári Józsefné pedig a fogadással egybekötött ünnepségen vette át megbízólevelét a Terney Béla Középiskolai Kollégium igazgatói feladatainak ellátására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentes kincsei kínai szemmel

A szentesi tájkörzet jellegzetességeivel ismerkedett két napig az a kínai delegáció, amely odahaza… Tovább olvasom