Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Elkezdték a kalandpark építését Szentesen

Szentes – Tavasz végén megkezdtük a Kurca-part Kalandpark építését Szentesen – mondta Bertók Róbert, az ötletgazda L-Direct Kft. ügyvezetője, tulajdonos.
 – Sajnos az esős időjárás miatt nem tudtunk a kellő ütemben haladni. Szerettük volna már júliusra elkészíteni és átadni a létesítményt, ebből nem lesz semmi. Augusztusban viszont megnyitja kapuit, mert mindenképpen ott akarjuk rendezni augusztus 16. és 18. között a Szárnyas Napokat. 13 látványelem lesz, köztük az 50 akadályos kötélpálya és a 15 méter magas óriáshinta.

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!
A közel 400 millió forintos (a támogatottság 49 százalékos, vagyis 197 millió) beruházásból a kivitelező eddig a tereprendezéssel, a 33 férőhelyes parkoló kialakításával és a 800 négyzetméteres rendezvénysátor alapozásával végzett. A rövid felsorolásból is kiderül, a munka oroszlánrésze még hátravan: a közművesítés, a fogadóépület, az úgynevezett zorbrámpa, a különböző élményelemek, az íjász-, a fúvócső és a paintballpálya felépítése, a kötélpálya kialakítása. A kalandpark növelheti Szentes turisztikai vonzerejét, állandó és színvonalas kikapcsolódást jelenthet helybelieknek, Csongrád megyeieknek, de az ország távolabbi pontjairól is odacsábíthatja az embereket. A város szerves részévé válhat, és a fiataloknál a személyiség fejlesztésében is szerepet játszhatnak a leküzdendő feladatok – vélekednek a városvezetők és a szakemberek.

Olvasóink írták

  • 1. balihoho 2013. július 01. 10:07
    „Gondolom több szerencséjük lesz, mint a Mártélyi tanösvény ki agyalóinak, mert a mártélyi tanösvényt folyton rongálják az árvizek. Még most is használhatatlan. Az utakat ősszel fát szállító munkagépek tették tönkre, míg más helyen, egy mélyedésben, amely még mindig vizes, vezet a tanösvény csapása.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A takarékosságban és a pályázatokban bízik Kalmár Mihály

Ha megtaláljuk, hol folyik pazarlás, ott megfoghatunk valamennyi pénzt – mondta a Dr. Bugyi István Kórház nemrég kinevezett főigazgatója. Tovább olvasom