Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Előzetesben a harisnyás rablók

Szentes - Szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása, valamint bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a bíróság a Szentesi Járási Ügyészség indítványára annak a három szolnoki férfinak az előzetes letartóztatását, akik március 17-én kiraboltak egy szentesi férfit.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

– A gyanú szerint a gyanúsítottak gépkocsival Szolnokról Szentesre utaztak, majd éjjel 10 óra körül elhatározták, hogy pénzt szereznek. A kerítésen át bemásztak a sértett házának udvarába, arcukat nejlonharisnyával eltakarták, a házban a sértettet ágyra lökték, kezét egy kábellel, lábait egy derékszíjjal összekötözték, miközben pénzt követeltek tőle. Ezután a házat átkutatták, és onnan mobiltelefonokat, laptopot, kávéfőzőt és készpénzt vittek el 177 ezer forint értékben. Ezután az utcára futottak, majd egy ott várakozó gépkocsiba beszálltak, és elhagyták a helyszínt – tájékoztatott Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő. A végzések nem jogerősek, mivel a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Intézményvezetőt választottak Szentesen

A pénteki szentesi képviselő-testületi ülésen a korábbi megbízott igazgatónak, Rakk Lászlónak szavaztak bizalmat a sportközpont vezetésére. Tovább olvasom