Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Eltüntetik a csatornázás nyomait a szentesi Felsőpárton

Az utak helyreállítását sürgetik Szentesen a felsőpártiak. A csatornázás nyomán kialakult helyzetet nehezen tűrő lakosok megkerestek bennünket, ám miután panaszaikról tudomást szereztek az építők, nagyon hamar javítottak: megoldódott a probléma.
Fotó: Blahó Gabriella
A Munkás utca és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő kanyar életveszélyes volt. Az út eredeti állapotának minél gyorsabb helyreállítására hívta fel a figyelmet az ott lakó Gömöri János, aki úgy vélte, néhány százezer forintból megoldható problémáról van szó. Ebben az utcában is dolgoznak a csatornaépítők, ottjártunkkor éppen árkot ástak a gépekkel, mindössze ötven méterre attól a helytől, melyet veszélyesnek nevezett a panaszos. A kérdéses kanyarban az utat már helyreállították, mire odaértünk. Gömöri szerint ez tényleg példátlanul gyors munka volt, melyen azért még van javítani való.

Nemrégiben írtunk a közeli Nyíri utcaiak panaszáról. A városnak ezen a részén szintén az út miatt mérgelődtek az ott lakók. A város által megadott határidő előtt két nappal itt is elkészültek a vitatott szakasz helyreállításával. Sáfrán Bálint, a csatornázás műszaki vezetője elmondta, arra biztatja a környéken élőket: azonnal jelezzék panaszaikat.
Sáfrán szerint a problémamegoldásra szánt idő öt percnél nem lehet hosszabb, az érkezett észrevételekre azonnal munkával kell reagálni, s ebben a kivitelező kiváló partnernek bizonyul. Nagyon sok jelzés érkezik, de sehol sem állhat meg a helyreállítás. Napközben zsákutcává lesz az a terület, ahol folyik a munka, de estére megnyitják újra a forgalom előtt az építők. A Felsőpárt hét utcáját veri most fel a por, s ez tart még hetekig. A munkával járó kellemetlenségekért talán kárpótol majd az eredmény – mondta a műszaki vezető.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérés az unióhoz – Szentesről

Az egészséges élelmiszerek előállításának kiemelt támogatását kéri az uniótól az a deklaráció,… Tovább olvasom