Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Étlapot kínál Gombos

Nem veszek részt a sárdobálásban, nem marasztalom el más pártok programját – mondta tegnapi tájékoztatóján Szentesen Gombos András lapunk azon kérdésére, hogy milyen kampányra számít.
Nem veszek részt a sárdobálásban, nem marasztalom el más pártok programját – mondta tegnapi tájékoztatóján Szentesen Gombos András lapunk azon kérdésére, hogy milyen kampányra számít. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium politikai államtitkára, az SZDSZ országgyűlési képviselőjelöltje hozzátette: olyan étlapot tesz le a választók elé, amely megvalósítható.

Ilyet vállalt az 1994 és 1998 közötti ciklusban is, amikor országgyűlési képviselőként nagy szerepe volt az elkerülő út és a kórház diagnosztikai tömbjének megvalósulásában, valamint a Kurca szentesi szakaszának rehabilitációjában. Államtitkárként sikerült elindítania azt a folyamatot, amely a térségben hosszú távon lehetővé teszi a geotermikus energia hasznosítását.

Gombos is fontosnak tartja az olcsóbb és hatékony állam megteremtését, az ésszerű adócsökkentést, az egészségügyi rendszer jelentős átalakítását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közvélemény-kutatás: titok, ki a megrendelő

Szirbik Imre, Farkas Sándor és Gombos András közül választhattak egy elképzelt parlamenti… Tovább olvasom