Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Fának csapódott a nyári gumival futó autó - fotókkal!

Szentes - Nyári gumi volt azon a Renault Thalián, ami hétfő reggel szenvedett súlyos balesetet Szentes és Csongrád között a 451-es számú főúton.
A helyszíni szemle adatai szerint egy hódmezővásárhelyi nő Csongrád felé haladt, amikor a nyári gumival ellátott autójával vélhetően gyorshajtás miatt megcsúszott és az út menti árokba csúszott, majd fának ütközött.

Nyári gumi volt azon a Renault Thalián, ami hétfő reggel szenvedett súlyos balesetet. Fotó: Donka Ferenc / MTI
Nyári gumi volt azon a Renault Thalián, ami hétfő reggel szenvedett súlyos balesetet.
Fotó: Donka Ferenc / MTI

A balesetben az autó utasa - egy szintén hódmezővásárhelyi nő - súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentők kórházba vitték. A pontos körülményeket a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja - tudta meg a delmagyar.hu.

A balesetben az autó utasa - egy szintén hódmezővásárhelyi nő - súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Fotó: Donka Ferenc / MTI
A balesetben az autó utasa, egy hódmezővásárhelyi nő súlyos, életveszélyes
sérüléseket szenvedett. Fotó: Donka Ferenc / MTI

Olvasóink írták

98 hozzászólás
 • 98. hírfigyelő 2010. január 28. 15:02
  „nem”
 • 97. őrgróf 2010. január 25. 00:04
  „már válaszolni sem érdemes. P. n. G.”
 • 96. hírfigyelő 2010. január 24. 15:18
  „95. őrgróf
  A támadás a legjobb védekezés! :-)
  Jót nevetek rajtad amúgy... Értetlenkedsz, aztán ennek még jelét is adod.... hát...
  Szegénykém!”
 • 95. őrgróf 2010. január 23. 16:25
  „hírf...te megint csak azt bizonyítottad, hogy alkalmatlan vagy minden emberi érintkezésre, beszédre. Mi lenne, ha egyszer a lényegre figyelnél, és arra válaszolnál? ( vagy ez túl bonyolult a szűkreszabott agyadnak?)”
 • 94. hírfigyelő 2010. január 22. 17:27
  „91. őrgróf
  "kitétellel nem igen tudok mit kezdeni"
  Tudod nem is csodálkozom rajta! :-)
  Az ilyenektől el sem várom! Neked is szép napot evvel!”
 • 93. fehercica 2010. január 21. 17:22
  „Útviszonyoknak és látási viszonyoknak megfelelően !!!”
 • 92. fehercica 2010. január 21. 17:18
  „Most megint baleset történt ugyanitt.
  El kéne rajta gondolkozni,hogy jobban kéne figyelni és nem hajtani mint az állat.”
 • 91. őrgróf 2010. január 21. 16:27
  „Hírfigyelő, "a rendőrök majd adnak a szádnak érte" kitétellel nem igen tudok mit kezdeni.Saját magadat (meg párttársaidat) minősítetted vele. Legyen tőle szép napod.”
 • 90. őrgróf 2010. január 21. 16:20
  „hírfigyelő: igen, látom amit írok, és veled szemben ÉRTEM IS. Nem azt írtam, hogy nem használom, sőt. Azt írtam, hogy mindez hamis illúzió, és mindezeket használva is meghalsz, ha nem vezetsz FIGYELMESEN, A HELYZET MEGKÖVETELTE SEBESSÉGGEL!!! Mindig ez a balesetek oka, és nem az általad túlértékelt hókusz-pókuszok. ( Annó javasoltam, hogy az utasokat is szállító vezetők NE KAPCSOLHASSÁK BE A BIZTONSÁGI ÖVEKET. Állítom, fele ennyi halott nem lett volna, mert ÓVATOSABBAN VEZETTEK VOLNA!!!
  Egyébként részvétem a baleset áldozatának.”
 • 89. FűzfaVessző 2010. január 20. 19:09
  „A baleset súlyos sérültje sajnos mára elhunyt, őszinte részvétem a hozzátartozóinak.A nagy arcú hozzászólóktól azt kérem legyenek tekintettel más gyászára.
  F.V.”
 • 88. kicsijofi 2010. január 20. 09:36
  „Az a fránya nyári gumi! Ha tudna védekezni azt hiszem kapnánk a fejünkre. A szociban nem volt téli, csak négy évszakos gumi. Nem inkább a járművek teljesítményével és a sebességgel, pontosabban a vezetővel van a BAJ? Nem tudunk élni a jármű adta lehetőségekkel. A gázpedált egy darab tégla vagy fatuskó is tudja nyomni, de a fékpedált, hát igen . Ez az ÁRA!”
 • 87. kun66 2010. január 19. 19:49
  „T Hirfigyelő!

  Az én gyermekem azért halt meg mert egy idióta téligumis a sebességtől nem tudott megállni és feltolta a gyerekemet a sínekre ahol nemtudta kikapcsolni az biztonsági övet mert valamiért nem engedte az öv így bepréselt maga alá a vonat ,ezt nem azért írtam hogy ne kapcsolja be senki hanem azért hogy van ám másik oldala is ,egyébként én egyet értek veled lidocain.”
 • 86. dragboyz 2010. január 19. 17:37
  „74. z927
  Majd annak is azt mond, aki hasonló esetben beléd szalad jó?
  Majd akkor vegyél issza az arcodból!”
 • 85. hírfigyelő 2010. január 19. 17:35
  „83. őrgróf
  "Ez pont olyan hamis illúzió, mint a biztonsági öv, meg a légzsák, meg a többi baromság"
  Te látod amit írsz? Ne is csatold be az öved! De komolyan! Ha másértnem is, de legalább a rendőrök majd adnak a szádnak érte!”
 • 84. Szipor 2010. január 19. 16:20
  „Őrgróf!
  Te ljes mértékben egytértek veled!”
 • 83. őrgróf 2010. január 19. 15:35
  „üzenem minden idétlen jogkövetelőnek és egyebeknek: legalább 30 évig vezettem télen-nyáron nyári gumival. Nem használtam téli gumit, és NEM VOLT BALESETEM!!!! Egyszer a nagy hóban nem tudtam elindulni a nyári gumival, csak hosszú lapátolás után, nos azóta használok téli gumit. Aki annyira követeli a kötelezővé tételét, annak azt üzenem, hogy inkább használt volna a papája télen-nyáron gumit... Ez pont olyan hamis illúzió, mint a biztonsági öv, meg a légzsák, meg a többi baromság: elhiteti veled, hogy nem történhet bajod. HA NEM AZ ÚT ÉS LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN VEZETSZ, CSAK A SZERENCSÉDEN MÚLIK, MIKOR HALSZ MEG!!!!!”
 • 82. tabularasa 2010. január 19. 13:17
  „geza, hirfigyelő-nek igazuk van, egy 4 évszakos szett többe kerül szinte, mint 1-1 szett téli ill. nyári, mert már elérhető áron lehet pld. Kleber téli gumit kapni, jó mintázattal, ami egyébként a Michelin klónja...
  A négy évaszakost nem is gyárt szinte csak a Pirelli és a Good Year és a nevükhöz hűen jó drágák is, amellet, hogy átverés, mert a fizika törvényeit nem lehet kijátszani!
  A gond csak azzal van, hogy a sok "ügyes" nyári gumis nemcsak a saját, hanem mások életét is veszélyezteti!!
  Egyetértek, legyen kötelező a téli gumi!”
 • 81. lidocain 2010. január 19. 12:12
  „már ne haragudj de miért tennék kötelezővé? azért mert te itt póbálsz kiabálni? vagy hogy még egy bőrt lehuzzanak az autósokról?
  tegyék kötelezővé továbbá:
  minden műszaki vizsgánál az eredetvizsgálatot,hátha az eltelt idő alatt beépitett valami lopott cuccot.
  tegyék kötelezővé minden évben minden autós számára a műszaki és kresz vizsgát természetesen teljes áron
  legyen kötelező minden hónapban minden autósnak befizetni az önkormányzat számlájára 100 liter benzin árát,(mert átlagban ennyit fogyaszt el egy autós egy hónapban.) a 100 liter befizetése alól felmentést élvezhet az aki számlával tudja igazolni,hogy mennyit tankolt az autójába konkrétan. aki ezt megteszi annak csak a különbözetet kell kifizetnie.

  nekem pl "négy-évszakos" gumi van az autómon. több mint 20 éve vezetek és még soha egyetlen koccanásom sem volt. ja,hogy ez nem számit. mert mindenki potenciális gyilkos akinek nov 01-én (vagy attól az időtől amit te meghatározol) nincs téligumi az autóján? vagy mi?????”
 • 80. Naca 2010. január 19. 12:06
  „Személyautónál mindenkinek a saját felelőssége, de mit mondjon az, aki nyári gumis céges autóval dolgozik, ráadásul majdnem tükörre van kopva! A cég szolgáltatást végez és hiába a dolgozók állandó jelzése, nincs pénz kijelentéssel elintézik. Igaz, minden nap úgy engedik őket az utcára, hogy nagyon vigyázzanak. Nincs baj, amíg nincs baj! Mit tegyen a dolgozó? Tagadja meg a munkát és tíz percen belül a kapun kívül lesz?”
 • 79. meki55 2010. január 19. 11:55
  „téli gumi kötelezettsége!!!!! Egyébként én CASCO és egyéb biztosítok esetén egy huncut ganyi vasat se fizetnék, ha nincs téli gumi!!!!!!!!!!. Ha másként nem megy, így kötelezném az autósokat a téli gumi használatára.Véleményem szerint télen a téli gumi::. TÉLen téli gumit kell használni, és ha esik a hó, akkor lassabban kell közlekedni!!TEGYÉK MÁR KÖTELEZŐVÉ ENNYIRE EGYSZERŰ legyen rá törvény !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
98 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bérletmizéria a szentesi strandon

Csongrád megye - 250 százalékos, bújtatott áremelésre panaszkodnak a szentesi üdülőközpont vendégei… Tovább olvasom