Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Farkas: Szentes nem lehet ellenzékben

Szentes - Akkor lehet fejlődőképes Szentes, ha kormányzati támogatást élvez a város képviselő-testülete és polgármestere. Szentes nem lehet ellenzékben – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Farkas Sándor, a Fidesz polgármesterjelöltje, országgyűlési képviselő.
A politikus bemutatta a párt képviselőjelöltjeit, akik megköszönték az ajánlószelvényeket. Farkas Sándor kijelentette: azt szeretnék, hogy a régi fényében ragyogjon Szentes, mint a 20-as és 30-as években, amikor hatalmas lendületet vett a település. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, kipróbált csapatára lesz szükség, akik felkészültek a feladatra.

Olvasóink írták

76 hozzászólás
 • 76. tüsök 2010. szeptember 27. 12:05
  „Sült galamb teória.”
 • 75. Őszödi 2010. szeptember 15. 23:23
  „74. hozzászólás hírfigyelő 2010.09.15. 21:38
  Örülök, hogy némi vidámságot csempészhettem be szürke hétköznapjaidba. :-))))))”
 • 74. hírfigyelő 2010. szeptember 15. 21:38
  „73. Őszödi
  :):):):):)
  Sajnos ezen már csak nevetni tudok.... De tényleg.
  Amíg ilyen emberek élnek az országban, addíg csak a kesergés, és az egymásramutogatás marad!
  Sok sikert hozzá!
  Én azért az építgetést vállalom, mint a másik hibáztatását, meg az egymásra mutogatást!”
 • 73. Őszödi 2010. szeptember 15. 21:12
  „72. hozzászólás jtozso 2010.09.15. 20:16
  Amit Orbán Viktor vagy az ellenzék felvetett a parlamentben, azt az mszp-szdsz koalíció módszeresen lesöpörte, még napirendre sem vették.
  Hogy miért tették tönkre az országot a kormányzó pártok az elmúlt 8 évben? Kérdezd meg tőlük!”
 • 72. jtozso 2010. szeptember 15. 20:16
  „Bekötött szeműek!
  Arra válaszoljatok,hogy viktor az elmúlt 8 évben mit tett Magyarországért?
  Semmit,építgette a karrierjét,akkor mit akar számon kérni,azt amiben sose volt partner?
  Az országot egyébként rossz időben érintette a világgazdasági válság.
  A válságkezelő programmal sem értett egyet,pedig rajta kivül mindenki minden fórumon EU stb.elfogadta és eredménye is volt.
  Most majd meglátjuk,hogy a gőgös gúnár viselkedésével egy év múlva hogyan áll az ország.”
 • 71. 83779641 2010. szeptember 15. 19:07
  „70. hozzászólás hírfigyelő 2010.09.15. 19:00
  Mikor a felelősségről van szó, akkor mindenki mossa kezeit. Szirbik semmiről sem tehet, ő egy tehetetlen.
  Kampánytársa Gyurcsány ex-miniszterelnök, a Gyurcsány-kormány és az MSZP sem tehet semmiről.”
 • 70. hírfigyelő 2010. szeptember 15. 19:00
  „Szegény lehetsz agyilag ha erről Szirbik tehet...:)
  Viki bátyád biztos segített volna még leszedni is...
  Jajj te jó ég, az értelem....”
 • 69. 83779641 2010. szeptember 15. 15:55
  „A Gyurcsány-kormány idején hála a Szarbikhez hasonló képviselők szavazatainak még a szüretelésben segédkező rokonaim miatt is megbüntettek.”
 • 68. Őszödi 2010. szeptember 15. 15:34
  „67. hozzászólás jtozso 2010.09.15. 13:14
  Melyik munkája alapján? Mint vállalkozó bukott, lásd Szenteshús Kft.. Mint országgyűlési képviselő bukott, mert nem a választópolgárokat képviselte, az ország tönkretételéhez vezető törvényeket ő is megszavazta.
  Polgármesterként is bukott:
  1. A város legalább 20 évre eladósítva.
  2. Munkahelyteremtés egyenlő a nullával.
  3. Gyurcsánnyal együtt becsmérelték a szentesi választókat.”
 • 67. jtozso 2010. szeptember 15. 13:14
  „Öszödi.
  Minden embert a munkája alapján kell megítélni,nem pedig a hovatartozása alapján.
  Amennyiben református,vagy evangélikus illetve katolikus netán más hitgyülekezet tagja lenne akkor meg azt mondanád,hogy azok mögé bujt?
  Lehet a plakátomon,netán kalapomon,szegfű,narancs,vagy pálma,ha nem értek hozzá amit csinálok,vagy csinálni akarok,akkor alkalmatlan vagyok a feladat elvégzésere,a pozíció betöltésére.”
 • 66. Őszödi 2010. szeptember 15. 11:30
  „Szirbik szórólapján nem láttam se piros szegfűt, se MSZP feliratot. Szégyen.
  Szirbik nem dicsekedett, hogy azt a "civil" szervezetet támogatta az adófizetők pénzén, akik most őt támogatják a helyhatósági választásokon.
  MSZP-és társaihoz hasonlóan Szirbik is "civil" szervezet mögé "rejtőzött".”
 • 65. áldásbékesség 2010. szeptember 14. 13:24
  „63. bénaimre!
  Már megbocsáss, de én magam személyesen nagyon sok adományt (ruhanemű, edények, játékok, stb.) vittem több alkalommal a Máltai Szeretetszolgálathoz. Sőt néhányszor a ruhaosztást is megnéztem a csengettyűs iskolánál. Nevezett hölggyel soha, egyik helyen sem találkoztam, az adományok begyűjtését és szétosztását nem ő végzi. Ópusztaszerről ez nem is lenne megoldható. Az viszont igen, hogy a sajtó előtt, vagy Böjte Csabával villantson egyet karácsonykor, meg amikor ebből valami politikai hasznot lehet húzni.
  Tévedés ne essék, a város többségének semmi baja Farkas Sándorral, nem ártott ő itt senkinek, valószínűleg akkor sem fog, ha megválasztják polgármesternek. Ha jó csapat segíti a munkáját és a lakosság többsége is mellé áll, akkor lehet eredményes. Csak kérdés, hogy képes lesz-e ezt az álmos, közömbös népséget felrázni?
  Ilyen ez a város, ezért tudott Szirbik Imre a maga autoktatikus vezetési stílusával eredményes lenni. Mindent egy kézben tartva, a lehetőségek között ügyesen lavírozva az országos állapothoz viszonyítva jónak mondható költségvetési helyzetet teremtve gyarapítani, fejleszteni. Mondjuk meg őszintén: más még ennyire sem lett volna képes. Hogy közben nem maradt tiszta a keze? Ezzel elsősorban magának, a saját jó hírének ártott, ő tudja, hogy megérte-e?”
 • 64. jtozso 2010. szeptember 14. 11:49
  „bénaimre-néni!
  Túl idegesnek látszol megnyilvánulásaid alapján.
  NE IDEGESKEDJ!
  lehet,hogy a választások után neked is fel kell keresned a kezelő orvosodat,mert az X-k zöme nem az után a név után lesz bejelölve ahová te gondolod és tartozol.
  A többség nevében elárulom neked,hogy biztos nem lesz Farkas uratok Polgármester,hiszen eddig is bármikor és bármilyen megmérettetés volt a Farkas és Szirbik között,nem a Farkas uratok kapta több szavazatot.”
 • 63. bénaimre 2010. szeptember 14. 11:16
  „Én, mint nő ezt a kérdést másként látom. Pletykák alapján megitélni más feleségét nem lenne ildomos. Úgy gondolom, hogy valaki politikai pályafutását ilyen gondolatokkal kár mérgezni. Remélem tudják, hogy Katika a Máltai Szeretetszolgálat segitségével gondoskodik hatékonyan városunk szegényeiről példamutatóan karácsonyra a Spar akció keretében ajándékcsomagokat juttat el adakozásból az igazándiból rászorulóknak. Ez példaértékű. Erdélyben a dévai gyerekeken is sokat segit, bár a gyurcsányista nemzetgyalázó kormány nemet mondott a kettős állampolgárságra, ezáltal álságosan megtagadta pl. az erdélyi magyarok magyarságát. tudják-e, hogy a holdudvar melyik vállalkozásainak vannak igen horribilis önkormányzati bérleti dij tartozásai... az egyik szócsőnek (civil tv) remélem, hogy a következő 3 hétben nemcsak a Petőfi szállónál lévő mutyis dolgok kejrülnek reflektorfénybe, hanem a pini ügyet is valaki felfedezi. A kiséri napokról csak annyit tudok elmondani, hogy anyósom elment az ingyenes orvosi vizsgálatra és elmondta, hogy nagyon örül neki, hogy kideritették, hogy kezdődő cukorbetegsége van és örült neki, hogy segiteni tudnak rajta. Elmondta anyósom, hogy meghallgatta a polgármesterrek vitáját ott Farkas Sándor elmondta, hogy nincs helye a politikának egy családi ünnepen (...lásd pálma...)és ebben teljesen igaza van. Az emberek ilyen rendezvényre szórakozni jönnek nem kierőszakolt politikai beszélgetésre. Lassan már remélem ébrednek az emberek és tudják, hogy hova tegyék a megfelelő x-et október 3-án és véget vetnek ennek az ámokfutásnak.”
 • 62. becsei.sandor 2010. szeptember 13. 18:38
  „60-ra. A Szentesieknek nem kell félni Katikától, Farkas viszont joggal retteg tőle. Egyébként szavaz-
  zatok Farkasra. Én nem teszem.”
 • 61. áldásbékesség 2010. szeptember 13. 13:04
  „Ami ezt a csupa e kampányszlogent elleti, eléggé szerencsétlen, akárki találta ki, nem sokat ért a politikai marketinghez. Egy választási jelszónak pozitív üzenetet kell közvetíteni és nem tagadást, továbbá a megfogalmazása is végtelenül bugyuta. De VAN MÁSIK! Valahogy úgy szól, hogy Szentes együtt az országgal. Ennek már van pozitív üzenete, összefogásra buzdít. Persze ezt is ki lehet forgatni, hogy Szentes együtt megy az országgal a levesbe.
  Az első gondolatsorodnak lehet némi alapja. Szirbiknét a városban kedves, közvetlen asszonynak ismerik, én még egy rossz szót nem hallottam róla. Igaz, hogy nem is ártja magát bele a férje dolgába. Viszont az általad emlegetett hölgyet a háta mögött Szörnyellának nevezik, ezt először Fábiánsebestyénben hallottam, de azóta már többször több helyen is. De nem rájuk szavazunk, bár egy feleség közvetve befolyással lehet a férje elfogadottságára.”
 • 60. alemilemil 2010. szeptember 13. 04:29
  „Béna néni!
  Csak hogy tudd! Szentesn nem Farkastól félnek, hanem az ő katikájától! Sajnos a szentesi Fidesz megújulhatna, de minden eddigi reformot meghiúsítottak (mindenki tudja hogy kik!).
  Felesleges áskálódni egymás magánügyébe, elég lenne azt nézni, hogy ki és mit tett eddig Szentesért! A te Farkasod arra nem volt képes, hogy a kiséri napokon emberszámba vegye az embereket. Az egész rendezvényt leócsárolta és ezzel szinte beintett a teljes Kisérnek! Talán jobb lett volna ha nem jön el, azzal kevesebbet ártott volna magának!
  A plakátot is megkérdezték tőle, hogy az mit jelent, és erre csak azt válaszolta, hogy ezt így találták ki neki! Hozzá kell tennem, hogy a Fideszen belül nincs egységes választási komunikáció az önkormányzati választásokra, hanem megyei szinte van bízva. Annak pedig ő az elnöke, akkor vállalni kellene a felelőséget érte, nem pedig pironkodni a színpadon, mint ahogy tette!
  Sok emberben az is visszatetsző volt, ahogy a lecsófesztivált felhasználta kampányolásra! Ezért a Pálmásokat is elitélem, mert nemesebb gesztus lett volna, ha egy napra levették volna a transzparenst, (amit mindenki megjegyzett volna) mint így hogy egy ilyen nagy eseményt elcsúfítson!
  Kíváncsi leszek, hogyha Szirbik nyer, akkor végre le fogja vonni-e a konzekvenciát az országos Fidesz vezetés? FIATAL DEMOKRATÁKAT A HELYI FIDESZ ÉLÉRE!!!”
 • 59. bénaimre 2010. szeptember 12. 19:23
  „Ez nem sértődés kedves Uram,hanem tudja ezt sok ember.Ez a gyurcsányista világnézet. Férjem egyébként jól érzi magát a munkahelyén csak másoknak is látni kéne mi van az asztal túl oldalán. Nemtudom tudja e mit takar a Pini project,mi lehet mögötte,és a többi panama mögött. Szerintem Farkas Sándor képviselőúr sokkal jobb választás lenne a városunknak.Nagyon sok koholmányt nyomtak rá tanácselnöki utasításra ,gondolom én,de ezzel így vannak mások is. Örülök,hogy fejlődik Szentes csak ki fogja a sok felvett hiteleket kifizetni,aki felvette röhög magában. A Civil-tv leközölte,hogy milyen szép szentes despotikus ábrázolása,de arról nem beszélt,hogy Farkas Sándor lemondana polgármesteri fizetéséről pl. Ez már nem fért bele bisztos az adásidőbe....”
 • 58. jtozso 2010. szeptember 12. 15:32
  „bénaimre-néni!
  A férjecske biztos nem szimpatizál-nem szereti a munkaadóját,jelen esetben a Polgármestert,de nem kötelező a hivatalban dolgozni,javaslom keressen máshol munkát,ahol jó érzi magát és nem utolsó sorban egy dolgozni akaró,munkáltatóját tisztelő embert tudna alkalmazni a hivatal.
  Egyébként a férjecske véleménye az csak egy,és a többség nem úgy látja mint ő.
  Felhívnám a figyelmét minden vakon járó szentesinek,közöttük a bénaimrééknek is,hogy éppen most műsoron a civil TV-ben és a délmagyar is foglalkozik vele,hogy "Szentes Építészete a MI OTTHONUNKBAN"került bemutatásra.
  Az országban nem sok város dicsekedhet ezzel sem,de a költségvetési egyenleg közelségével sem.
  Az egyéni sérelem (úgy látszik,hogy a féjecské-é az)nem a város érdekeit képviseli,és nem ebbe a fórumba való.”
 • 57. bénaimre 2010. szeptember 12. 11:55
  „Mostmár elárulhatom a férjem az önkormányzatnál dolgozik. Sajnos sokmindenbe igaza van és óvaintett ,hogy ezen dolgokról ne írjak,mert úgyse hiszi el senki. Pedig van alapja. A mi Tanácselnökünk okosan forgatja a kockát ,és az emberekkel úgy mahinál ahogy akar. Mindenütt a holdudvar segíti "áldásos tevékenységét". Tanulni kéne belőle,és túl kellene élni azt a károkozást amit művelt ámokfutásával. A z ingatlan panamák pedig igazak,bele kellene gondolni,hogy a holdudvarhoz közeli vállalkozók kapnak beruházásokat,illetve azok akiknek a cégjeiben érintett. Tudom sokan elfelejtették a sertés panamát is ,pedig igen tanulságos,amikor baj van körülötte mindig betámadja azokat akikben ellenséget lát nem is akármilyen eszközökkel. A Petőfi szálló körül ugyan milyen bújtatott mutyi lehet még,szerintem ezért van körülvéve vörös kordonnal,úgy mint a parlament volt a hibbant néró idelyében. Szerintem sokkal jobban járna a város ha más szellemiségű vezetése lenne. Egy picit a választásokról ha lehet. Figyelve a szórólapokat nagyon úgy jön le,hogy a politakamentes pálmások nem is igazán azok,csk bele kellene gondolni...”
76 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentes építészete A Mi Otthonunkban

Szentes - A Mi Otthonunk építészeti és lakáskultúra magazin csütörtökön megjelenő Térmozaik című… Tovább olvasom