Délmagyar logó

2017. 07. 29. szombat - Márta, Flóra 19°C | 30°C Még több cikk.

Fedett uszodát kap Szentes

Szentes – Az uszoda ügyében pártoktól független, példa nélküli összefogást tapasztalhattunk – fogalmazott Magyar József, a Szentesi Vízilabda Klub elnöke.
Egy keddi sajtóeseményen jelentették be: felépülhet a fedett uszoda a ligeti strandon. A Kurca-parti város régi álma válhat valóra a látvány-csapatsport fejlesztése terén elfogadott sikeres uszodafejlesztési projekttel. Az erről szóló határozatot a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, Novák Ferenc adta át, aki a tervekben szereplő 50 méteres medencét komoly lehetőségnek nevezte.

Egy keddi sajtóeseményen jelentették be: felépülhet a fedett uszoda a ligeti strandon.
Egy keddi sajtóeseményen jelentették be: felépülhet a fedett uszoda a ligeti strandon.

– Olyan feltétel, amely nemcsak a helyi, de az egész hazai vízilabdasportot szolgálja – mondta. Szirbik Imre polgármester kiemelte Farkas Sándor országgyűlési képviselő érdemeit és az uszoda ügyében végzett munkáját. A Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára, Nemcsik Balázs úgy fogalmazott: a sportág nem állhatna a jelenlegi színvonalon a szentesi csapat, illetve az onnan induló sportemberek nélkül. Szűcs Szabolcs, a strand igazgatója elmondta: a fedett uszoda építése a közbeszerzési pályázat lezárása után, a tervek szerint tavasszal kezdődhet. Az üdülőközpont Vecseri-foki út melletti területén, 300 milliós önrésszel, közel 1,2 milliárd forint összköltségből készül el.

A fedett uszoda építése a közbeszerzési pályázat lezárása után, a tervek szerint tavasszal kezdődhet.
A fedett uszoda építése a közbeszerzési pályázat lezárása után, a tervek szerint tavasszal kezdődhet.

Olvasóink írták

 • 13. Bellaciao 2012. december 11. 07:55
  „A nagy összefogásban csak azt nem tudjuk, kik használhatják majd az uszodát. Csak sportolók vagy a nép is beteheti a lábát? Azt sem tudjuk, hogy mennyibe kerül a fenntartása. Megint az iskolák és óvodák kárára építünk valamit? A demokráciához hozzá tartozna a szavazók tájékoztatása, ne adj Isten megkérdezése . Ez soha nem történik meg sem ebben sem más városban. Mi csak fizethetünk, ez a mi jogunk.”
 • 12. Vakarcs15 2012. december 10. 08:45
  „inkább a petőfi szállót újítanák fel ennyi pénzből! lenne az embereknek munkahelye is”
 • 11. galantal 2012. december 07. 20:33
  „Biztosan igazatok van, én ezt innen Szentesről nem igazán tudom/akarom megítélni. Bár lehet, hogy legalább az ilyen típusú hírekben érdemes lenne megtalálni valami pozitív érzést is, nem csak a legnegatívabb szempontokat.
  Én például nagyon örülök a beruházásnak. Végre sikerülni fog az, amiért már tényleg nagyon régóta, nagyon sokan és nagyon sokat tettek. Mi pedig itt élők vártuk a sikert, és szurkoltunk.
  És büszke is vagyok. Arra, hogy e területen nagyot fog fejlődik városunk, arra pedig végképp, hogy "pártoktól független, példa nélküli összefogást tapasztalhattunk". Remélem ez a szemlélet és hozzáállás mások számára is követendő példává válik. Mert azt gondolom, hogy tanulható. Csak próbálkozni kell! Gratulálok tehát a szentesi közreműködőknek. Hajrá Szentes!
  Gál Antal”
 • 10. Bellaciao 2012. december 07. 12:00
  „Cifra nyomorúság”
 • 9. Bellaciao 2012. december 07. 11:57
  „Oktatásra nem futja, de legalább lesz, aki úszhat! Mindig az ember az utolsó!”
 • 8. kipkop 2012. december 05. 21:01
  „Botka elvtárs ébresztő!”
 • 7. studyfy 2012. december 05. 21:00
  „zehn, talán utána kellene nézni:
  http://szeged.hir24.hu/szeged/2012/01/22/elso-fedett-versenyuszodajara-var-szeged/”
 • 6. nie 2012. december 05. 20:49
  „A szürke ember is tud majd úszni az új medencében, vagy kimarad, mint eddig?”
 • 5. szegedi07 2012. december 05. 17:56
  „Nekünk viszont van "Napfényfürdőnk", amibe a magas jegyárak miatt nem jutunk be. Viszont a helyi adónkkal fizethetjük a tetemes veszteségét. Botka úr beruházott vala ....”
 • 4. tobaccoroad 2012. december 05. 17:39
  „Botka az igérte befedi a Tiszát,pedig ha ő mondta”
 • 3. zehn 2012. december 05. 17:21
  „De bizony azon. Ha egy város - történetesen az ország harmadik városa - akar, akkor lesz.Nemakarásnak nyögés a vége,mint tapasztaljuk. HVG.hu-n olvasom épp, Cegléden is épül egy fedett. Már rég lehetett volna, amennyiben szívügye lenne a vezetésnek. Az Arany J u.sarkán felhúzott, /több mint egy milliárdért/ senki által nem használt felesleges kastélytornyos emeletes garázs helyett például. De sok mást is említhetnék.”
 • 2. toxi-2 2012. december 05. 16:23
  „Nézd, lehet, hogy Szegeden csak egy dolog hiányzik: a pártoktól független, példa nélküli összefogás. Nem hiszem, hogy a városvezetésen múlik, esetleg kérdezd meg az ellenzéket (vagy a kormáynt) :-DDDDD”
 • 1. zehn 2012. december 05. 15:31
  „Ez rendben van,meg is érdemlik. Nekünk szegedieknek is lesz majd, miután a megye legkisebb faluja is megépíti a magáét. az sem gond, hogy a BL döntőt majd albérletben a ferencszállási fedett,EU szabványos fedett uszodában játsszuk. Mi szurkolók ott leszünk, de a város "sportot támogató" vezetését nem szívesen látnánk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Papírból fon ajándéktárgyakat a volt kézilabdás

Nem csak a labdával bánik ügyesen az egykori kézilabdázó, Debreczeniné Maruzsán Eszter. Adventi koszorúalapokat, kenyérkosarakat, gyümölcstálakat, kínálókosarakat, fenyőfát, kaspót, szemetest, sőt kis szánkót is készít – újságpapírból. Tovább olvasom