Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

Fejcserék a strandon

Szentes - 2011 nyarán nyolc jelentkező közül egyhangúlag választotta meg a város képviselő-testülete, ám a közelmúltban váratlanul benyújtotta felmondását az üdülőközpont vezetője, Szűcs Szabolcs.

 Mindent Szentesről
A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!
Az igazgató a hírt megerősítette, de az okokról nem kívánt nyilatkozni. Lapunk más forrásból úgy értesült: a döntésnek köze van a fedett uszoda építéséhez.

Információink szerint a szerződés felmondásának lehetőségét ma vizsgálja a képviselő-testület jogi bizottsága. A vezető utódjáról a többségi tulajdonos, a Hungerit Vízisportokat Támogató Nonprofit Kft. gondoskodik. Megírtuk: a társaság év elején 51 százalékkal szállt be az Üdülőközpont Kft.-be azért, hogy az uszodafejlesztés gyorsan és rugalmasan menjen végbe. A Hungerit tulajdonában lévő nonprofit vállalkozás nemcsak a fedett uszoda létrehozására jött létre, hanem a további üzemeltetést is biztosítja. A Hungerit vezérigazgatója, a Szentesi Vízilabda Klub elnöke, Magyar József érdeklődésünkre az utódlással kapcsolatban azt mondta, hogy tárgyal valakivel, de nevet egyelőre nem mond. Úgy tudjuk, más változás is várható a strandon: a vízilabdaklub két felnőttcsapatához új edzők érkeznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Romlik a közbiztonság a Rigó körül

Romló közbiztonságra panaszkodnak a szentesi Rigó Alajos Gyermekotthon környékén. Tovább olvasom