Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Feleségül vett egy guminőt

A fábiánsebestyéni Sípos László betartotta ígéretét, feleségül vett egy guminőt.
Az előzmény: a község úgynevezett Kis kocsmájának vendégei még áprilisban Sípos nőügyeiről beszélgettek, szó szót követett, és László kijelentette, ugyan még egyszer sem nősült, de ha szereznek neki egy nőt, ő azt látatlanban elveszi. Robi, a kocsmáros a barátokkal összefogva már akkor elkezdte szervezni az esküvőt – amelyet természetesen egy percig sem kell komolyan venni.

Péntek délután a fábiánsebestyéniek kiálltak a ház elé, megnézni a nem mindennapi látványosságot, a különös lakodalmi menetet – merthogy László szabályszerűen elment kikérni a lányos háztól Marikát. Szem nem maradt szárazon. A menyegzőt természetesen a kocsmában tartották.

Zenészek húzták a talpalávalót, az udvaron főtt a birkapörkölt, és Marika mindent úgy csinált, ahogyan az igazi menyasszonyok, még táncolt is.
Csak néha szisszentett egy picit. Az újembert arról kérdeztük, hogy hova mennek nászútra. László kijelentette, hogy sehova máshova, mint a Kórógy-partra, horgászni; és megígérte, hogy ha Marika leenged, ő majd mindig gondosan felpumpálja.

V. F.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cirkuszi csodalovak fellépése Szentesen

Magyarország legszínvonalasabb utazó cirkusza megérkezett Szentesre. Szombaton este és vasárnap… Tovább olvasom