Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Felismeri-e Farkas Sándort?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Farkas Sándor

A szentesi járókelőknek ez alkalommal Farkas Sándor fotóját mutattuk meg. Az 53 éves fideszes politikus 1998 óta országgyűlési képviselő, most a párt megyei listavezetője. A négy megkérdezett szentesi közül mindannyian felismerték őt, a többség még a családtagjait is ismerősének mondta.

László Lajos nyugdíjas:


– Hogyne ismerném! Ő Farkas Sándor országgyűlési képviselő. A feleségének, Márton Katalinnak a szomszédja voltam. Van két lányuk. Úgy emlékszem, hogy 1998 óta képviselő. Régebben a parlament mezőgazdasági bizottságának is volt az elnöke. Most is indul a választásokon. A fábiánsebestyéni Kinizsi 2000 Rt.-nek is a vezetője. A városért és a környező kistelepülésekért sokat dolgozik, különben nem volna képviselő.

Horváth István gépszerelő:


– Ismerem, persze. Ez Farkas Sándor országgyűlési képviselő. Meg a fábiáni Kinizsi elnöke. Hogy melyik párt színeiben képviselő? Fideszes. De a lovas szakosztály elnöke is. A testvéreit is ismerem, Bálinttal és Lászlóval is egy munkahelyen dolgoztam régebben. Sándor már két ciklusban volt képviselő, és most is indul a választásokon. A portréja alapján közvetlen ember benyomását kelti. Úgy néz ki a képen, mint egy átlagember.

Rideg Róbert természetgyógyász:


– Személyesen nem ismerem, csak látásból. De biztosan tudom, hogy ő Farkas Sándor. Politikus. Melyik párthoz tartozik? A Fidesz színeiben jutott be a parlamentbe. A fényképe alapján azt gondolom róla, hogy barátságos és kiegyensúlyozott. Számomra a portréját nézve becsületes családapának tűnik, aki sokat tesz a hozzátartozóiért. Ránézésre én elég jól meg tudom állapítani az emberek életkorát. Farkas Sándorról úgy vélem, hogy talán ötvenéves lehet.

Mátéffy Zoltán pedagógus:


– Ez Farkas Sándor, igen. Persze hogy ismerem. Emlékszem, hogy a Pollák Antal Szakközépiskolába járt. A családot is ismerem. Az édesanyja a főutcai illatszerbolt vezetője volt. Szép asszony, most is jól tartja magát. Sándor bátyját, Bálintot is ismerem. Farkas Sándor országgyűlési képviselő, fideszes. Kétszer választották meg képviselőnek, és most is jelöltette magát. Azt is tudom róla, hogy Fábiánsebestyénben a Kinizsi Rt. vezérigazgatója. Én barátságos embernek ismertem őt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitás után máris akcióznak Szentesen

Intenzív vevőcsalogató akcióra szánta el magát a Tesco Szentesen – a nyitás után egy hónappal.… Tovább olvasom