Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Fertőző osztály nem lesz, az ortopéd sebészetért küzdenek

Szentes - Kapacitásából alig, presztízséből viszont rengeteget veszíthet a szentesi kórház az új egészségügyi rendszerben, amelynek szabályozásai július elsejétől lépnek életbe. Fertőző osztály nem lesz, az ortopéd sebészetért még küzdenek. Erről is olvashat a Szentesi Élet legfrissebb számában.
Kapacitásából alig, presztízséből viszont rengeteget veszíthet a szentesi kórház az új egészségügyi rendszerben, amelynek szabályozásai július elsejétől lépnek életbe. Fertőző osztály nem lesz, az ortopéd sebészetért még küzdenek.

Tavaly már 3 millió forintot sem költöttek az utasok a helyi tömegközlekedésre, az önkormányzat viszont közel 8 millióval támogatta a buszjáratok működtetését. A város pályáztatással keresne új szolgáltatót a feladat ellátására – 2013-tól hétvégén nem közlekednének helyi buszjáratok.

Földvári Nagy Zsuzsanna 2006-ban, a terhessége 26. hetében hozta világra Jankát. A szentesi anyuka számos megpróbáltatáson esett át, mire koraszülött kislánya megerősödött. Hogy más családokon is segíthessen, megalapította a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesületet.

Csíky László szeret beszélni és magát dicsérni. De miért ne tenné? Van mire büszkének lennie vagy megfordítva: nincs miért szerénykednie. Az elismert orvos, szobrász, a város díszpolgára a napokban ünnepelte 70. születésnapját.

A középiskolákban minden végzős osztálynak van saját tablója, az általános iskolákban azonban változó ez a szokás és sehol sem kötelező. Az egyik iskolaigazgató kifejezetten közösségépítőnek tartja a tablókészítést, és a szülők többsége is tablópárti, mert a ballagás nem csak a gyerekeknek emlék.

Részleteket és további információkat a Szentesi Élet június 22-én, pénteken megjelenő számában olvashatnak.

Olvasóink írták

  • 1. dondongó 2012. június 21. 19:18
    „Bravó szentesi fideszök.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesen a Budapest Klezmer Band

Szentesen, a megyeháza udvarán csütörtök 19 órától a Budapest Klezmer Band ad koncertet. Tovább olvasom