Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 12°C Még több cikk.

Fiatalkorúakkal ment kecskét lopni a szentesi férfi

Fiatalkorúakkal ment kecskét lopni a szentesi férfi
Kecskét lopott egy 20 éves férfi három fiatalkorúval Szentesen. Ellene lopás és kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárás indult.
A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik szentesi ingatlan udvarába a kerítés kibontásával jutott be négy helyi fiatal, akik két kecskét akartak ellopni március 22-én, 19 óra 30 perc körül. A tolvajokat megzavarták, ezért az egyik haszonállatot - vagyis a kecskét - elengedték, majd távoztak a helyszínről.

A bejelentést követően néhány órán belül a szentesi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit és három fiatalkorú társát. A feltételezett elkövetőknél tartott házkutatás során a nyomozók az ellopott kecskét megtalálták, más, szintén lopásból származó vagyontárgyakkal együtt.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. A 20 éves férfi ellen kiskorú veszélyeztetése, valamint lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult. Őt a Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzoltók tempóztak

Tűzoltók tempóztak
A katasztrófavédelem egységei szállták meg tegnap a szentesi fedett uszodát - nem oltottak, úsztak. Tovább olvasom