Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Gázrobbanás Fábiánsebestyénen

Fábiánsebestyénen - Egy ember megsérült gázrobbanásban szerda reggel Fábiánsebestyénen - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság.
Tátrai János sajtószóvivő elmondta: az eddigi információk szerint a családi ház tűzhelyéből szivárgott a gáz, amely berobbant. Az otthon tartózkodó idősebb asszony égési sérüléseket szenvedett. A helyszínre a tűzoltók mellett mentőhelikopter is érkezett.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. Racsni 2010. szeptember 30. 10:34
  „Az ÖTE nevében is köszi!! :)”
 • 22. fireman83 2010. szeptember 11. 11:12
  „Üdv mindenkinek!Én a hivatásos állomány tagja vagyok.Régebben önkéntes voltam és belelátok ezekbe a dolgokba és sokan a civilek közül nem értik a dolgok menetét.Az önkéntes és hivatásos tűzoltóknak sok mindenre figyelni kell.Rengeteg jogszabály,rendelet van amit nem lehet figyelmen kívül hagyni és ezért a butácska civilnek ugy tűnik mintha majmok és szerencsétlenek lennénk.Pedig mi csak az előírásoknak megfelelően cselekszünk.Ja és még annyi,hogy ahol már dolgoztunk,ott tudják,hogy mire vagyunk képesek és miért mentünk oda.Ahol még nem ott meg örüljenek,hogy nem volt még akkora bajuk,hogy ránk legyen szükség.Azt elhiheti mindenki,hogy mi a legnagyobb ellenségünknek is segíteni fogunk a bajban!!!!!!!További szép napot mindenkinek! Hajrá ÖTE!!!!”
 • 21. utazó81 2010. augusztus 23. 20:10
  „Ne civakodjatok.Örüljetek,hogy ilyen szépen fejlődik a falutok.Nézzétek meg Nagymágocsot,egy álló víz az egész.Csak visszafelé fejlődik.”
 • 20. firefighter91 2010. augusztus 23. 14:28
  „Egyébként a legutolsó információim szerint a néni 70%-os égési sérülést szenvedett és sajnálatos módon a napokban belehalt sérüléseibe!”
 • 19. bigboy63 2010. augusztus 23. 12:31
  „Úgy gondolom, hogy azok az emberek akik a bajba jutottakhoz mennek, onnan mások menekülnek. Önként vállalt feladatokat önzetlenül és teljese erőbedobással végzik a bajba jutottak megsegítéséért.Az önkéntes "majmok" teljesen mindegy, hogy ünnep vagy hétköznap éjjel vagy nappal de mindig az első szóra sietnek a rászorulók megsegítésére. Bárki is gondolja rólunk, hogy "majmok" vagyunk Ő rajta is segítenénk bármikor! Ehhez a szakmához igazi megszállottság és felelősségteljes munka szükségeltetik. Remélem ilyen segítségnyújtást minél kevesebbet kell végeznünk.
  20.”
 • 18. sandit79 2010. augusztus 22. 07:48
  „1.3. voltam:)”
 • 17. vulpesvulpes 2010. augusztus 21. 22:06
  „Na figyeljetek! Külföldön vagyok jelenleg fogalmam sincs mi a fene történik ott. Kijelentem valódi vulpesvulpes vagyok Hollandiából, és most olvasom hogy mit irtak a nevemben.( Csak lestem!!!) Az egyik F... szórakozó egységnek kinevezett helyen léptek be, a felhasználói nevemen! ( Van az a funkció a mozzirilaba, felismeri a bejelentkezőt).Ezért kérek elnézést minden olvasotól, biztosan nem diplomás ember volt. lol”
 • 16. Teutatas 2010. augusztus 21. 21:49
  „Vulpes meg a 19 éves kis hölgy között valami lehetett ami ekkora indulatokat szül, vagy csak nem vették fel önkéntesnek.”
 • 15. utazó81 2010. augusztus 21. 21:27
  „Ugyan írjátok már le ki az a diplomás ember?”
 • 14. firefighter91 2010. augusztus 21. 21:15
  „Kedves Vulpes!
  Én lennék az a tűzoltó "parancsnok" hölgy, aki neked olyannyira szúrja a szemed!Nem vagyok parancsnok sőt semmilyen rangom nincs de alkalomadtán bárkinek önzetlenül megpróbálok segíteni! A hivatásos tűzoltóknál bevett gyakorlat, hogy magas rangú hölgyek felelősségteljes irodai munkát látnak el, sőt a köztársasági elnök külön engedélyével egy szem vonulós tűzoltó hölgy teljesít szolgálatot Magyarországon hivatásos állományban!Mielőtt bármi becsmérlőt is írnál kérlek nézz utána ezeknek a dolgoknak,mert az önkénteseknél viszont nem ritka a szebbik nem jelenléte(lásd: Tótkomlós)! Diplomás ember létedre, hogyan süllyedhettél odáig, hogy a saját szülőfaludban olyan embereket becsmérelsz akik ÉRTED is vannak!Én a te helyedben mélységesen szégyellném magam!”
 • 13. bigboy63 2010. augusztus 21. 21:01
  „Tisztelt Olvasó.
  Fábiánsebestyén községben bő másfél évtizedes múltra tekint vissza az önkéntes tűzoltó egyesület.
  (ma már szervezet)
  Az itt önkéntes ügyeletet vállaló,és baj esetén önzetlen segítséget nyújtó tűzoltók nagy része családos ember,
  többen közülük gyermekeket nevelnek.
  Mélységesen megdöbbent az, hogy van a településnek olyan lakója aki ezeket az embereket lemajmozza.
  Tisztelt hozzászóló, (Te aki Árpád utcai lakos vagy) ha bajba kerülnél, szerinted ezek az emberek néznék azt, hogy ezelőtt te mindennek lehordtad őket?NEM!!Nem néznék!Hanem ugyanúgy önzetlenül segítenének mint ahogy eddig is tették azt számtalanszor, reméljük még nagyon sokáig.”
 • 12. correct 2010. augusztus 21. 08:44
  „Mentők!
  Valóban,de arra senki sem gondol,hogy ezeket a mentőjárműveket valakinek kiis kell indítani!
  Koordinálni,és nem külömben szervezni a mentést,kapcsolatot tartani a fogadó intézettel,a mentőszemélyzettel,és persze a beérkező hívást fogadni,értékelni és dönteni.Na ez a nem mindegy egy bejelentésből kiszürni mi,mikor kell,kit kell küldeni.

  Erről soha sem beszél senki,nem jelenik meg sehol.
  A mentődolgozó lassan az utolsó helyre csúszik a fizetési listán.
  Lassan odahalad a dolog,hogy egy 4 általánossal rendelkező állampolgár többet visz haza.
  És a Tűzoltókat nem kell fikázni.Akkor és ott segítenek amikor szükség van rájuk.
  Nem tehetnek róla,hogy az Ő szóvivőjük nem GYŐRFI PÁL.
  Az övék máris kiabál,ha valami nem stimmel,vagy valami nincs.
  A mienk mélyen hallgat és nyomja a süketelést.Na ez a külömbség!”
 • 11. baltazar 2010. augusztus 19. 13:24
  „Minden elismerésem a helikopter vezetőnek. professzionális módon tájékozódott és tette le a gépet, majd szállt fel. A életmentés az ő gyorsaságuknak köszönhető.
  Szerencsére nem volt nagyobb baj a gázpalack miatt.”
 • 10. forragabor 2010. augusztus 19. 08:23
  „"A helyszínre a tűzoltók mellett mentőhelikopter is érkezett. " A mentő már ki se ment...ugye???? HÁT MINEK IS HA OTT VANNAK A TŰZOLTÓK!!!!! Az a baj, hogy csak a tűzoltókról van szó folyamatosan, bármi van a hírekben, újságban, csak a tűzoltók, a tűzoltók... A mentők nagyon nincsenek megbecsülve, pedig effektíve, ahogy lentebb írják az életmentés az ő feladatuk, a tűzoltók csak ebben asszisztálnak.
  Üdv mindenkinek.”
 • 9. Villám 2010. augusztus 18. 17:01
  „vulpesvulpes-nek üzenném

  Majd akkor járjon ennyire a szád, mikor osztó lesz az éjjeli szekrényeden!!!”
 • 8. henriette.m 2010. augusztus 18. 15:30
  „länglovag majmok?????
  Ök eletet mentenek!

  Nehäny evvel ezelött egy balesethez hivtäk ki a mentöket es a tüzoltokat Bp-en. Egy kis utcäban csak nagyon lassan, szinte lepesben tudtak közlekedni, mert egy szemelyauto vezetöje akarattal feltartotta a mentö es tüzolto autokat. Egyszerüen nem ällt felre az utbol. Ezt kb:300 meteren keresztül eljätszotta, amikor hazaerkezett. Arcära fagyott a mosoly es elment a kedve a szorakozästol amikor lätta hogy a 2 mäsik auto az ö häza elött äll meg, mert az Ö csalädjähoz riasztottäk öket. A szülei egtek a häzban es mär nem lehetett öket megmenteni, mert tul kesön erkezett a segitseg!!!”
 • 7. lajosbácsi 2010. augusztus 18. 14:22
  „a mentősök nincsenek kellőképpen megbecsülve. ennyi. elég szégyen ez az országvezetésre nézve!”
 • 6. Teutatas 2010. augusztus 18. 13:58
  „Szükség van az önkéntes tűzoltókra, és ez a szükség egyre erőteljesebb, de a Hivatásos tűzoltók PR-ját meg visszább kéne venni. Ebben a történetben is a közvetlen életet mentő szervezet a mentő szolgálat volt, még ha a sajtó anyagban csak említést tesznek róluk akkor is.”
 • 5. nimo 2010. augusztus 18. 13:20
  „Bocs joga!De ugy felmérgelt ez a m....!”
 • 4. nimo 2010. augusztus 18. 13:18
  „Miért majmok?Ök legalább önkéntesként segitenek tudod nem is sztárolják magukat!Sok falu példát vehetne róluk!Parancsnok Tóth László nevéböl itélve nem nö!Valóban van ÖNKÉNTES NÖ tüzoltó de ha ö szereti csinálni szive jóga!”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

9 éves gyerek halt meg a szentesi vasúti átjáróban

Életét vesztette egy kilencéves gyermek a Szentes-Berekhát vasúti átjáróban kedden kora délután. Szóltak a gyermeknek, hogy jön a vonat, de ő hiába hátrált a sínről. Tovább olvasom