Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Gyanúsított lett a sértettből

Nagymágocs - Sikkasztás mellett hatóság félrevezetése miatt is felelnie kell annak a sarkadi vállalkozónak, aki még február elején tett feljelentést a Szentesi Rendőrkapitányság Nagymágocsi Rendőrőrsén azzal, hogy meglopták őt.
Sikkasztás mellett hatóság félrevezetése miatt is felelnie kell annak a sarkadi vállalkozónak, aki még február elején tett feljelentést a Szentesi Rendőrkapitányság Nagymágocsi Rendőrőrsén azzal, hogy meglopták őt.

Vallomása szerint egy eperjesi üzletbe szállított árut. Kipakolás közben levetette kabátját és övtáskáját, majd azokat a teherautó két ülése közé helyezte. Rakodást követően tapasztalta, hogy az övtáskája benne 293 ezer forinttal eltűnt.

A megindított nyomozás során a rendőrőrs nyomozói és a helyi körzeti megbízott széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végzett.

Már a kezdetektől felmerült, hogy a “sértett “ által elmondottak nem fedik a valóságot, úgy nem történhetett meg a bűncselekmény elkövetése, ahogy azt a “károsult" előadta.

A büntetőeljárás folyamán megállapítást nyert, hogy a szállítónak már korábban más településeken is volt hasonló ügye, és jelenleg is folyamatosan pénzügyi gondokkal küzd.

A beszerzett bizonyítékok alapján a tegnapi napon folytatólagos kihallgatása alkalmával B.G. részletes beismerő vallomást tett, melyben elmondta, hogy ő vette magához az italok értékesítéséből befolyt pénzt, melyet tartozásai megadására költött.

A korábbi sértettből így egy sikkasztási ügy gyanúsítottja lett, aki ellen hatóság félrevezetése miatt is büntetőeljárás indult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

450 milliót nyert a szentesi sürgősségi

Szentes - 450 millió forint támogatást nyert a sürgősségi betegellátó osztály fejlesztésére a… Tovább olvasom