Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Gyermektartásért perel Diána apja

Gyermektartási pert indít a nyáron titokzatos körülmények között eltűnt Koncz Judit ellen egykori élettársa, Diána édesapja. Dezső Lajos szerint a 26 éves nő Olaszországban él. A férfi ezt közölte a Koncz nagyszülőkkel, akik nem hisznek neki. Dezső Lajos lapunknak nem kívánt nyilatkozni, a rendőrségnek viszont elmondja, amit tud.
A Dezső Diána gyermekelhelyezési perében született ítélettel nem zárult le a kislány édesapja és az anyai nagyszülők közötti viszály: újabb peres eljárás veszi kezdetét. Dezső Lajos ugyanis állítja, egykori élettársa, Diána édesanyja, Koncz Judit él, mégpedig Olaszországban. Szerinte emiatt megilleti őt bizonyos gyermektartási díj, amit akár a legközelebbi rokonokon is behajtana. Mindezt Judit szüleivel, Koncz Józseffel és feleségével is közölte.

Az eltűnt nő szüleinek az olasz város nevét is említette a férfi, és azt is, hogy prostitúcióra kényszerítik volt élettársát. Koncz Józsefné lapunknak azt mondta, nem emlékszik, milyen helységnevet mondott Dezső Lajos.

– Amikor nálunk járt, nem derült ki mondandójából, hogy mire alapozza állítását. Csak egy vásárhelyi férfiról beszélt, akitől hallott valamit. De mi nem hiszünk neki – nyilatkozta lapunknak a Koncz Józsefné, akit nagyon megviselnek a történtek. Nem elég, hogy lassan fél éve nem kapott életjelet lányától, Judit eltűnése perek sorozatát hozta magával, rendőrségre kell járniuk, ahol őket faggatják, de nekik semmit sem mondanak. Otthon sincsen nyugalom, hiszen magukat látnoknak mondó ismeretlenek kósza hírei mellett sejtelmes telefonhívásokkal zaklatják őket.

Nem először szerettük volna Dezső Lajost is megszólaltatni az ügyben, de Diána édesapja elzárkózott a nyilatkozattól. Azt mondta, nem a nyilvánosságra tartozik az ő ügyük, a rendőrséggel viszont készségesen megosztja információit. Úgy tudjuk, a Szentesi Rendőrkapitányságon napokon belül meghallgatják a férfit és Koncz nagyszülőket is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székhelyi: Nem vagyok despota!

Tegnapi lapszámukban közölt cikkünket igazságtalannak érzi Székhelyi József. A szöveg tartalma… Tovább olvasom