Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Halmai nem indul Szentesen

Minden egyéni választókerületben közösen indít képviselőjelölteket a Fidesz és a KDNP Szentesen. Halmai László, az ellenzék meghatározó alakja nincs közöttük. Az aspiránsokat a Nemzeti Fórum helyi szervezete is támogatja.
A Fidesz és a KDNP közösen méreti meg magát az önkormányzati választásokon. Farkas Sándor országgyűlési képviselő, a Fidesz szentesi szervezetének elnöke azt is elmondta a tegnapi tájékoztatón: azt szeretnék elérni, hogy a helybeliek nyugodtan, békésen éljenek egy fejlődésre alkalmas városban.

A Fidesz–KDNP szövetség közös polgármesterjelöltje a címzetes középiskolai igazgató, Dongó László, aki ebben a ciklusban helyhatósági képviselőként dolgozott. Az egyéni választókerületek sorrendjében a következő jelöltek indulnak, akiket a Nemzeti Fórum helyi szervezete is támogat: Csengeri Piroska, Gondiné Ollai Katalin, Halmai István (KDNP), Oláhné Imre Etelka, Gyenes Ágota, Kozák János, Kálmán János, Dongó László, Rébeli Sz. Tamás, Kovács János, Szabó Zoltán, Antal Balázs Tibor, Sipos Antal és Zoltai Gábor. Megkérdeztük, hogy a Fidesz-frakció meghatározó alakja, Halmai László miért nincs a jelöltek között.

Farkas Sándor azt válaszolta: ő Budapesten dolgozik, ezért a helyi politikában nem tudna aktívan részt venni. A Fidesz megyei listáján egyébként a második helyen szerepel Halmai László. Dongó László lapunknak azt nyilatkozta: úgy tapasztalta, hogy Szirbik Imre szocialista párti polgármester jól látta el feladatát, de szerinte lehet jobban is. Dongó a demokráciát szeretné helyreállítani, mert szerinte most egyszemélyes a városvezetés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább keresik Diána édesanyját

Diána emlékeire is kíváncsiak voltak a rendőrök, akik továbbra sem találják a kétéves szentesi… Tovább olvasom