Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Halmai tanácskozási jogot kér Szentesen

Szentes - Halmai László a Fidesz megyei képviselőjeként szívesen venne részt a szentesi testületi üléseken tanácskozási joggal, mert elmondása szerint a megye fenntartásában működő intézmények ügyében is több döntés születik a városházán.
Halmai csütörtöki tájékoztatóján elmondta: először tavaly októberben vetette ezt fel Szirbik Imre polgármesternek, azóta nem kapott választ. Szerinte a baloldalról érkező agitációs propaganda helyett érdemes volna olyan fórumot teremteni, ahol nyilvánosan meg lehet vitatni azokat a kérdéseket, amelyekben a megye felelős, s a várost is érintik.

A Fidesz választókerületi elnöke arról is tájékoztatott, hogy mindenféle akció nélkül több ezer aláírás gyűlt össze az egészségbiztosítási törvény elleni tiltakozásként. Ajánlja a térség országgyűlési képviselőinek, javasolják a törvény visszavonását.

Olvasóink írták

 • 6. szentesi 2008. március 31. 07:52
  „szkeptikus
  Olyan érzésem támadt a megnyilvánulásaiból,hogy magyarázom a
  "MECHANIZMUST"
  Talán régi szólás,de a véleményére most ez illik.
  Egyébként meg megkell próbálni csinálni valamit és
  kiderül,hogy ki csinálja jobban.
  A "kevés szakemberről"meg az a véleményem,hogy ha
  valaki nem ért valamihez,az ne vállalja el a munkát,sajnos
  ezt ma is igy érzem.”
 • 5. szkeptikus 2008. március 31. 00:17
  „Elképzelhető, hogy tévedtem korábbi nickem második mondatában az évszámot illetően, ugyanis szerencsés esetben már két évet sem kell várnunk a fordulatra!
  Szirbik szakértelmét nem vonom kétségbe, csupán az okoz némi nehézséget, hogy nem a jó oldalon székel, de ezen még változtathat, és ha valóban jó szakember akkor ezt meg is fogja lépni.
  Mivel párton kívüli vagyok nem tudom megítélni ennek az életszerűségét. De azt igen hogy a baloldalnak bőven lett volna lehetősége a megújulásra, amit végül képtelenek voltak összehozni, és a 40-éves pufajkájuktöl is képtelenek megválni.
  A jobboldali kormányok viszont kevés tapasztalattal és kevés jó szakemberrel voltak ellátva, ezért buktak el sorra. De úgy gondolom, hogy erre maguk is rájöttek már, és idejük is volt bőven, hogy pótolják a hiányosságaikat.”
 • 4. Moha2 2008. március 30. 17:10
  „A szakértelem ott kezdődik, hogy nem megélhetési szavazógépként viselkedik valaki a parlamentben! Ennyit Szarbik elvtársról! Sokat köszönhetünk neki, mert mindent megszavazott a liberálisoknak! Ha ez a szakértelem, akkor inkább nem kérek belőle!”
 • 3. afasf 2008. március 30. 15:53
  „Kedves szkeptikus! Szerinted fontosabb az, hogy egy adott polgármester milyen szakértelemmel vezet egy várost, vagy az, hogy milyen párthovatartozású és, hogy kinek nyal?”
 • 2. szkeptikus 2008. március 29. 23:35
  „Pont ellenkezőleg, ha a legfrissebb közvéleménykutatási értékeket vesszük alapul, akkor legfőbb ideje Szentesnek is fölzárkózni az új többséghez (67%!!!!!!!!!!!!!!!)! Különben könnyen lehet, hogy 2010-től hosszú évtizedekig "élvezhetjük" az ellenállók panoptikumának kijáró "privilégiumokat".
  Ébresztő Szentes! Hajrá Halmai!”
 • 1. szentesi 2008. március 29. 15:47
  „Elég már ebből a sok halmaiból,ne kötözködjenek,nézzenek tükörbe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízmilliót ad a megye a légimentőbázisra

Szentes - A kormány hezitál, több önkormányzat viszont úgy döntött, pénzt ad a szentesi… Tovább olvasom