Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Hamarosan dübörög a Strandrádió

Szentes – Hamarosan indul a strandszezon, mely nem is lenne igazi a nyári slágerek nélkül. Aki jegyet vált a Szentesi Üdülőközpontba, nem csak napozhat, lehűtheti magát a medencékben, de élvezheti a nyári dallamokat is - indul a Strandrádió.
- Az Üdülőközpont programjainak népszerűsítésére, a vendégek tájékoztatására keresve sem találhatnánk jobbat a strandrádiónál. Ennyi hallgató soha, sehol nincs egyszerre egy helyen – magyarázza Szűcs Szabolcs. A Szentesi Üdülőközpont ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy a Strandnyitóval együtt idén is megszólal a strandrádió. Mai slágerekkel, frissülő kínálattal várják a fürdőzőket, mellyel nemcsak a háttérzajt szeretnék elfedni.

Olvasóink írták

 • 3. sörpocak 2012. március 28. 21:04
  „És, kiknek fog szólni? Az emberek többsége nem fogja tudni a drága strandbelépőt megfizetni. Vagy, azoknak, akik megtudják fizetni az egész éves bérletet, kabinok árát? Nem hiszem, hogy nem a volt RSZ volt dolgozói fognak a pult mögött ülni. Régen a tiszai strandon is volt zene, és senkit nem zavart. Nem volt hangos, nem volt ízléstelen. Azt sem hiszem, hogy a sok agyonintegrált ember mellett, akik ordítoznak, kiabálnak, egy zenével megfűszerezett strandrádiónak, ha azt kultúrált formában vezetik, ne lenne jövője.”
 • 2. Norbi56 2012. március 28. 16:13
  „Kedves pirosmedence!
  Ennek a "marketinggel" fertőzött világnak csak a hangos kivagyiság számít, az pedig a 14 -39 év közötti korosztály , ők fogyasztanak...nekik szolnak a reklámok, ők kapnak állást, nekik van pénzük, ők a "fogyasztók". A többi ember nem is ember, inkább csak felesleges élősködő , tehát nem fontos a szemükben. Itt is eladni kell, zömében semmirevaló szolgáltatásokat és árukat, hát hangosan teszik, kit érdekel az, hogy azt mást esetleg zavar! Csend? pihenés?... ugyan már!
  Egyen , igyon, esetleg vegyen valamilyen felesleges vackot(műanyag) a gyereknek, és aztán kezdje előröl. Végül is uszodában van. Egészség, fenntartható élet, nyugalom ? Arról itt szó sincs, csak arról, hogy minél több pénzt hagyjon ott, akinek nincs az meg NE menjen oda!”
 • 1. pirosmedence 2012. március 28. 10:00
  „És aki strandolás mellett csendre, nyugalomra és pihenésre vágyik? Annak hallgatni kell a sok trágya gagyi zenét meg a remek műsorvezetők idétlenkedését, akinek komoly gondot jelent egy értelmes mondat -alany,tárgy, állítmány, többi mondatrész- megfogalmazása?????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszabb lesz az Új utca

A Kossuth utca tehermentesítése érdekében jó volna összekötni az Új utcát a Mátyás király utcával. Tovább olvasom