Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Hiába pályázott a Horváth Mihály gimnázium

Forráshiány miatt nem nyert támogatást a Horváth Mihály Gimnázium két pályázata, miközben a szomszédvárak gimnáziumai együtt 565 millió forint uniós pénzt fordíthatnak a természettudományos oktatás fejlesztésére. Most az épület energetikai korszerűsítése került napirendre. Erről is olvashat a Szentesi Élet legfrissebb számában.
A bezárt téglagyár mögötti 16 hektáros tó kezelésének átvétele is szóba került a Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület közgyűlésén. Jó hír még a horgászoknak, hogy nem változik az engedély ára, így idén a napijegyért és jövőre a területi engedélyért sem kell többet fizetni.

Kétéves lett a Tücsök klub, amit a Tücsök zenekar február 3-án, vasárnap új műsorával ünnepel. Egyesületet alapítottak, valamint a kedvelőik dalszövegeire komponált, saját számokkal is jelentkeznek hamarosan.

Amellett, hogy rákból gyógyuló gyermekek visszaintegrálását segíti a közösségbe, tehetségek felfedezése és felkarolása is célja Seres Antal alapítványának. Az első tehetséget már biztosan megtalálták Gyarmat Noémi személyében, aki nyolc, gyötrelmes, kórházban töltött hónap után igazán példamutató lehet sorstársai előtt.

Az elmúlt hétvégén a Szentesi Kézilabda Utánpótlás Nevelő Sportiskola 2003-as születésű fiú és lány csapatai léptek pályára Debrecenben, az ország egyik legnagyobb kézilabda-fesztiválján. A három napos tornán a 10 esztendős fiúk szerepeltek a jobban, ők az ötödik helyen végeztek.

Részleteket és további információkat a Szentesi Élet február 2-án, pénteken megjelenő számában olvashatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régen volt: Zalatnay Cini rózsaszín reflektorfényben

Több száz fővel rendezték még nem is olyan régen a szentesi bálokat, az orvosok és a pedagógusok összejöveteleire emlékeznek sokan a legszívesebben. Tovább olvasom