Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Hiller István Szentesen

Szentes - Változó igények, megújuló könyvtár címmel rendeztek tegnap egész napos konferenciát a szentesi bibliotékában, az intézmény megújulásának 10. évfordulója alkalmából. Az eseményen megjelent Hiller István oktatási és kulturális miniszter is.
A résztvevőket Szirbik Imre polgármester köszöntötte, majd a két politikus megkoszorúzta az épület falán elhelyezett holokauszt-emléktáblát. Az érdeklődők többek között előadást hallhattak a korszerű könyvtárról, illetve a megyei bibliotékák összehangolt fejlesztéséről. A rendezvényen bemutatkozott három testvérváros könyvtára is.

Olvasóink írták

  • 1. Gábor_mester 2008. december 01. 13:29
    „Apámnak, dr. Aranyi Gábornak kéne emléktáblát állítani, 10-évente azt is megkoszorúzhatnák. Ugyanis Ráday Mihállyal együtt ő harcolt azért, hogy ne hagyják teljesen tönkremenni a kifosztott épületet. Ő annak az áldozata volt, hogy a jelenlegi polgármester jogelődjének munkatársa "klerikális kutyaként" nagyapámmal együtt kidobatta a Tanácstól, 1952-ben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyílt a szentesi Aldi áruház

Szentes - Húsz perc alatt 7 LCD televíziót vásároltak a csütörtök reggel hét órakor megnyílt szentesi Aldi Áruházban. A közel 80 ezer forintba kerülő műszaki cikk volt a legnépszerűbb áru, de a narancs is jól fogyott. Tovább olvasom