Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 21°C | 29°C Még több cikk.

Hirtelen bezárt a Penny szentesi üzlete

Szentes - Szombaton zárva találta a szentesi Penny üzletet egy olvasónk. A bolt előtt ma is találkoztunk csalódott vevőkkel. Az áruházlánctól nem sikerült megtudni, mikor nyitnak ki. A Pennyben lévő húsbolt különköltözik, könnyűszerkezetes épületbe.
„A szentesi Penny Áruházat a mai bevásárlás alkalmával zárva találtuk. Ha a zárvatartási idő vonatkozik mindenkire, akkor a nyitvatartási is, ugye? Beteg, nyugdíjas édesanyám a mínusz 8 fokos hidegben nem tudta megoldani a napi szükséges bevásárlását, mert senki nem tudott róla, hogy a Penny zárva lesz. És jelenleg sem tudjuk, meddig tart ez az állapot!" – fogalmazott olvasónk, Sipos János lapunkhoz írt elektronikus levelében szombaton.

Csalódott, meglepett vásárlókkal most is találkoztunk a bejáratánál. Az áruház és a mellette lévő húsbolt berendezését kipakolták, szemlátomást felújításra várnak a helyiségek.
 
Felújítják az áruházat.  A vásárlók nem tudtak arról, hogy bezár a bolt. Fotó: Králik Emese
Felújítják az áruházat. A vásárlók nem tudtak arról, hogy bezár a bolt. Fotó: Králik Emese

Arról egy éve írtunk, hogy az önkormányzat képviselő- testülete eldöntötte: az áruház mellett új, könnyűszerkezetes üzlethelyiség épül. Ha az kész lesz, a húsbolt kiköltözik a Pennyből, így utóbbinak bővül az eladótere. Eddig nem várt akadályok miatt csúszott a beruházás, de mihelyt megkapja a jogerős építési engedélyt, onnantól 90 napon belül megnyithat a húsbolt az új helyen – mondta Káré István ügyvezető.

Az ajtóra kihelyezett plakáton tájékoztatták a szentesi vásárlókat arról, hogy a bezárás oka az üzlet felújítása – reagált a Penny áruházlánc központja. Az eladótér 125 négyzetméterrel bővül, és több áru is lesz. A várható nyitás dátumát egyelőre nem árulták el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megolvadt a mászóvár

Megolvadt a mászóvár
Felgyújtották a szentesi Hősök erdejében lévő játszótér egyik elemét. Tovább olvasom