Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Hová lettek a nagytőkei vizes papírok?

Megírtuk: elkészült Szentes és Nagytőke között a vízvezeték, de engedély híján nem használják, lajtos kocsiból isznak a falu lakói.
,,A katasztrófavédelemhez június 30-án érkezett be kérelem Nagytőke község önkormányzatától. A hatósági osztályunk a kérelmet hiányzó dokumentumokra hivatkozva elutasította, a kérelmezőt pedig hiánypótlásra szólította fel."

Ezt az információt osztotta meg lapunkkal a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság egy korábbi cikkünk kapcsán. Megírtuk: elkészült Szentes és Nagytőke között a vízvezeték, de engedély híján nem használják, lajtos kocsiból isznak a falu lakói. Mivel a megadott, nyolcnapos határidőn belül a kért dokumentumok nem érkeztek meg, a hatósági osztály megszüntette az eljárást augusztus végén. Szél Csaba polgármester szerint ők a kért iratokat átadták a vízszolgáltatójuknak, amelynek szerintük a feladata lett volna rendezni az ügyet. Most azon dolgoznak, hogy egy másik vízszolgáltatótól megfelelő minőségű víz kerüljön az egyelőre még üres vezetékbe.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanácsokat adnak a rendőrök az utcán

Tanácsokat adnak a rendőrök az utcán
Ne hagyjuk becsapni magunkat, vigyázzunk az üresen hagyott házunkra - ilyen ügyekben is segítenek a héten a szentesi rendőrök. Tovább olvasom