Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Játékfegyverrel raboltak - 100 ezer forintos nyomravezetői díj

Szentes - Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a szentesi ötvösbolt kirablóit.
Két ismeretlen férfi rabolt ki egy ötvösboltot egy fegyverutánzattal Szentes belvárosában 2013. január 11-én délután. A támadók megkötözték az alkalmazottat, majd elmenekültek a zsákmánnyal. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy az elkövetőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Olvasóink írták

  • 2. KamuNeni 2013. január 16. 09:41
    „Fegyverutanzat? Honnan tudjak?”
  • 1. grafika88 2013. január 15. 16:59
    „KAMERA ?????”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ágoston Anita Hótündér volt Erdélyben

Ágoston Anitát számos fellépésre hívták Erdélybe. A szentesi énekesnő az általa csak Meseországnak nevezett vidéken töltött időszak után felejthetetlen élményekkel tért haza. Tovább olvasom