Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Jövőre rendbe hozzák a parkolót

Szentes - A szentesi Tesco Áruház parkolójával kapcsolatban merült fel panasz egy korábbi testületi ülésen.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Szabó Zoltán képviselő azt mondta: a területen szinte egyáltalán nincs növény, a korábban ültetett fák kiszáradtak, vagy vandálok törték ki azokat, a szakszerű gondozást sem látja a városatya. A nyári kánikulában okoz ez nagyobb problémát, amikor a tűző napon kell hagyni az autókat. Az összkép tehát nemcsak csúnya, de olykor még bosszúságot is okoz a vásárlóknak. Az áruházlánc pedig a város többszöri felszólítása ellenére sem igényelte a szakmai segítségét a parkosításban.

Heves Nóra a Tesco sajtóosztályáról azt írta, hogy Szentesen az ingatlan az áruházlánc tulajdonában áll, a kertgondozással egy kertészeti céget bíztak meg. – Sajnos a szokatlanul meleg, csapadékmentes nyár és néhány, ismeretlenek által elkövetett rongálás nyoma valóban meglátszik az áruház körüli zöld terület állapotán – tette hozzá Heves Nóra, akitől megtudtuk: az áruházhoz tartozó zöld terület helyreállítását a tavaszi ültetési szezon beköszöntekor haladéktalanul megkezdik.

Jövőre újrafásítják a Tesco-parkolót. Fotó: Králik Emese
Jövőre újrafásítják a Tesco-parkolót. Fotó: Králik Emese

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új mammográfiás központ a kórházban

A Kurca-parti város kórházában, a központi diagnosztikai épület röntgenosztályán kedden adták át a megújult klinikai és szűrőmammográfiás központot. Tovább olvasom