Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Keleti Andrea nincs képernyőn, mégis felismerik

Szentesen pihen Keleti Andrea és családja. Közel két évtizede lelkes látogatója a Kurca-parti városnak a Szombat esti láz című műsor győztese, a Csillag születik zsűritagja.
A szárnyait bontogató Szilver Táncsport Egyesület tehetséges táncosainak kibontakozását segítette, köztük a későbbi sokszoros bajnok, világbajnoki bronzérmes László Csabáét. Andrea azóta több fórumon is hirdette, Szentesen szokott nyaralni. Mindig ide hozza saját tánctáborát is. Klubjaiban nemcsak versenyzőket nevel, hanem olyan lelkes hobbitáncosokat is, akik között 40, 60 éves kezdők is vannak.

– Imádom a várost, gyönyörűnek találom. Egy évben kétszer egy hetet itt töltünk a táncosaimmal, ilyenkor lefoglaljuk az üdülőközpont szinte minden házát. Szerdán kenuzni voltunk, de a gyerekeimmel úszóleckéket veszünk, mindketten itt tanultak meg úszni. Ebben az évben a teniszpályát is bevettük, minden reggelt ott indítottunk a gyerekeimmel – mesélte.

Keleti Andrea táncosaival „elfoglalta
Keleti Andrea táncosaival „elfoglalta" a szentesi  üdülőközpontot. Családjával együtt visszatérő vendégeknek számítanak a Kurca partján. A szerző felvétele

Annak ellenére felismerik Szentesen, hogy egy ideje már nem látják naponta a tévében. – Az itteniek sokszor biztosan nem tudják, hogy egy híres emberrel találkoztak, bár nem szeretem ezt a kifejezést. Inkább úgy érzem, egy jó ismerőst, esetleg szomszédot látnak bennem, vagy valakit, akivel együtt nyaraltak. Rám köszönnek, s pár másodperc múlva esik le, hogy ki vagyok, odajönnek bocsánatot kérni, pedig egyáltalán nincs ellenemre, ha köszönnek, sőt örülök, ha kedves ismerősnek néznek.

Olvasóink írták

 • 4. Puttony 2012. augusztus 02. 22:34
  „Poszáta, Poszáta...leitta magát a narancslével.....Nem mindent kell azon az átkozottul torzító politikai látcsővel szemlélni...Sajnálom”
 • 3. pistimolnar 2012. augusztus 02. 20:45
  „Egy kérdezte - elmehetek?
  - Nem, elmebeteg - volt a válasz...”
 • 2. jtozso 2012. augusztus 02. 15:02
  „nádiposzáta
  És mi köze a te állításodhoz a Keleti Andreának?
  Remélem nem az apjára akarsz hivatkozni!”
 • 1. nádiposzáta 2012. augusztus 02. 14:48
  „Zsák a foltját megtalálja...Szentes Szeged a szocik központja a Csongrád megyében .”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken indul az új rádió!

Pénteken megszólal az új helyi rádió Szentesen, a 106,1 MHz-n.
Tovább olvasom