Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Kesha tényleg Szentesen járt

Szentes - Hihetetlen, de valóban Szentesen járt a napokban az amerikai popipar csillaga, Kesha. Három napig a városban voltak, de olyan jól belesimultak az átlagemberek világába, hogy senki nem vette őket észre.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Nem uborkaszezonra szánt bulvárhír, ami a starity.hu oldal információi alapján néhány napja terjedni kezdett az interneten: a 26 éves, Los Angeles-i születésű énekesnő, Kesha tényleg járt Szentesen. Nem véletlenül, hiszen anyai ágon a dédszülei magyarok voltak, Szentesről származtak.

Dédnagyapja, Kecse Nagy Sándor a feleségével és két kislányával 1913-ban vándorolt ki az Amerikai Egyesült Államokba. Az énekesnő a keresztnevét – polgári neve Kesha Rose Sebert – is a dédszülők vezetékneve után kapta. Az édesanyja, Pebe Sebert két éve már ellátogatott a Kurca-parti városba, ő is különösebb felhajtás nélkül érkezett, többek között a levéltárban kutakodott régi dokumentumok után. Kesha nemrég Bécsben koncertezett, onnan érkeztek Magyarországra, ahol a hírek szerint hosszabb időt töltenek. Szombaton egy busszal – ismét teljes titoktartás mellett – családtagok, barátok, rokonok, egy tévéstáb és a személyi testőr kíséretében, összesen 11-en érkeztek a városba.

Kesha és édesanyja a magyar rokonokkal a szentesi vendégház udvarán. Fotó: Facebook.com
Kesha és édesanyja a magyar rokonokkal a szentesi vendégház udvarán.
Fotó: Facebook.com

A hírekkel ellentétben nem a közösségi közlekedést vették igénybe, hanem egy angol cég hosszú körutakra kialakított, alvásra is alkalmas, minden luxussal felszerelt bérelt járművével járják Európát. Úgy tudjuk, mindenkivel, aki szentesi tartózkodásuk alatt kapcsolatban volt velük, titoktartási nyilatkozatot írattak alá. A családtagokkal készült közös képek is csak a hétfő délelőtti távozásuk után kerültek fel az internetre. Az énekesnő feltehetőleg a felhőtlen kikapcsolódás és a magánszféra védelme miatt hozta meg ezeket az óvintézkedéseket. Ez olyan jól sikerült, hogy annak ellenére, számos vendéglátóhelyet meglátogattak, sehol nem csapott le rájuk az autogramkérő tömeg. Tökéletes lehetett az átlagemberálca, mert a gyógyfürdő alkalmazottai is tőlünk tudták meg, hogy ki ejtőzött a medencében hétvégén.

– Az utolsó pillanatig fogalmunk sem volt arról, hogy ki érkezik szombat délelőtt. Egy olyan személy foglalta le a szállást, aki nem jött a társasággal. Hétfő reggel távoztak – mesélte a szentesi Szin-es Vendégház tulajdonosa, Molnár Lívia. Mind az öt szobát kibérelték, a magyaros étkezéssel nagyon elégedettek voltak, rendkívül kedves, udvarias vendégeknek ismerték meg az amerikai társaságot. Kitöltötték a bejelentőlapot, mint bárki más, kijártak a városba sétálni, és a rokonokkal találkoztak. Ennél többet nem mondhat, mert őt is köti az egyezség, magyarázta.

A Kecse-Nagy családot telefonon kerestük, egy férfi udvariasan elhárította a kérdéseinket. A család ősi, Kéreg utcai házában még ma is a leszármazottak élnek, ők azt mondták: nem tudtak Kesha látogatásáról. Arról, hogy tényleg itt járt, mindössze néhány, a Twitteren és a Facebookon nyilvánosságra hozott bejegyzés és fotó árulkodik.

Olvasóink írták

 • 16. sorpocak 2013. július 26. 19:23
  „"Szombaton egy busszal - ismét teljes titoktartás mellett - családtagok, barátok, rokonok, egy tévéstáb és a személyi testőr kíséretében, összesen 11-en érkeztek a városba.
  Ez olyan jól sikerült, hogy annak ellenére, számos vendéglátóhelyet meglátogattak, sehol nem csapott le rájuk az autogramkérő tömeg. "
  Talán és ez nem kekeckedés, mert senki nem ismerte, ismeri a városban, mert ennyi tömeg feltűnt volna!
  Ennek ellenére örülök, hogy Szentest felrakta a honlapjára, bár még nem láttam ott!
  Bár 13 surf erősíts meg, hogy nem-e azért jött ide, mint a BoneyM énekesnője, hogy itt telepedjen le?”
 • 15. Légiós 2013. július 26. 18:24
  „Bepisilek tényleg áááááááááááá uuuuuuuuuuuuuu üüüüüüüüüüüüü lecarom”
 • 14. Deadman 2013. július 26. 11:40
  „ÉN nagyon Örülök ha egy sztár úgy jön hogy nincs hatalmas "örület" körülötte Bravó és gratula pláne úgy hogy nem felejti el azt hogy honnan is származik..

  De lehetne egy kérdésem ?? Tulajdonképpen ki is is Ő ?? Kesha mit csinált eddig miben is sztár ???”
 • 13. surf 2013. július 26. 08:22
  „Kedves Olvasók!
  Valóban itt volt a városba Kesha. Valóban magánemberként érkezett. Valóban találkozott rokonokkal.
  Mivel ez egy családi látogatás volt, ezért valóban csak a ténylegesen közeli családtagok tudtak rolla. A Kéreg utcai rokonok távolabbiak, mint én, ezért nem is tudhatak erről az eseményről.
  A Kesha anyukája, Pebe valóban nyúzott volt. Mikor megérkeztek, egy koncertkörút volt mögöttük. Az utolsó koncert után a család ismételten buszra szállt, és elindult Szentesre. Megérkezésükkor valóban fáradtak voltak. Még a "csapat" többi tagja pihent, Ő mint édesanya intézte a négy gyerekének az ügyes bajos dolgait.
  A nap végére természetes, hogy el volt fáradva. Valóba, az érkezésük után nem a fodrászt kereste meg elöször.
  A fényképet én készítettem. Mivel a fénykép saját magunknak készűlt, igy Kesha és anyukája számunkra családtagként szerepelt rajta.
  ui. : Nem értem: igy hogy csendben érkezett ez sem jó?

  Kecse Nagy Ferenc”
 • 12. Secem 2013. július 26. 06:44
  „Ki az a Kesha? Most olvastam először róla.
  Remélem jól érezte magát!”
 • 11. hecsedli 2013. július 25. 19:42
  „7. zsozso64 2013.07.25. 12:04
  Maximálisan igazad van,csak az epe beszél az emberkékből.Ezért nem lessz ebből az országból semmi,mert minden téren ilyen a fő szemlélet....”
 • 10. Hugika010 2013. július 25. 19:30
  „Hihetetlen, de valóban Szentesen járt a napokban az amerikai popipar csillaga, Kesha. ---- hát tényleg hihetetlen....”
 • 9. csillogás 2013. július 25. 18:28
  „8., vegyél vissza, köszi!

  Nem igazán vagyok benne biztos, de én mintha ma Keleti Andreát láttam volna! :)”
 • 8. Óperenciás 2013. július 25. 13:00
  „KRÁLIK EMESE mitől van oda meg vissza?
  Miért kéne összepisilnünk magunkat a meghatottságtól, ha celebek járnak közöttünk?
  Nem ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk?
  SZINTE HIHETETLEN, hogy még most is ennyi sznob zsurnailista van!”
 • 7. zsozso64 2013. július 25. 12:04
  „Velem ugyan nehéz versenyre kelni, mert ha kicsit kibírhatatlanabb kedvem van, nekem a kutya is q..va, meg a Mc Dönci is csak egy kifőzdés, de egy döntetlenben kiegyezhetünk ezzel a sok jó szándékú hozzászólással! Szerintem, ha nekem nem is az esetem a zenéje, azért egy amcsi piacon, bármiben is eredményt felmutatni, ismertséget szerezni az nem semmi!
  Ő ott ezt elérte, mi meg itthon duzzogunk, és a rosszindulatunkból ki sem látunk! Nem véletlenül csak a magyar közmondások között lelhető föl " Senki nem lehet próféta saját hazájában..." További kellemes berzenkedést mindenkinek!”
 • 6. Mike3 2013. július 25. 10:53
  „ja, ez az alkesz punetta? mecsoda hír... itt egy jobb változat a zenéjéből :)
  http://www.youtube.com/watch?v=d7n8GqewJ2M”
 • 5. meska 2013. július 25. 10:01
  „...a lány , aki a SZIN-en a koncert vége előtt 20 perccel otthagyta a közönségét. De... azt hiszem, remélem, ezek után mégiscsak máshogy áll majd a magyar koncertjeihez...”
 • 4. kormoska 2013. július 25. 09:15
  „A csajszi mutatós,bár semmi különleges nincs benne,a mama ellenben a legkeményebb elvonóra is bebocsátást nyerne....,ilyen kinézetű emberkék üldögélnek(fekszenek) itt a téren a padokon.
  Viszont szép tőlük,hogy emlékeztek a magyar gyökereikre és hogy megtalálták Szentest a térképen.....
  A kitakart arcú fiatal srácnak meg legalább lesz egy pár emlékfotója,amivel dicsekedhet a pubertás haverjai előtt:-)”
 • 3. bambulla 2013. július 25. 08:59
  „hát ami igaz az igaz
  semmi feltűnő nincs rajta
  lehet hogy így is akarta
  tök 7köznapi lenni
  jobban lehet így vegyülni
  tőle amúgy vannak szebb magyar lányok bármelyik utcában”
 • 2. sorpocak 2013. július 25. 07:58
  „Nem valami nagy szám lehet, ha a szentesiek sem ismerték fel, én sem tudom ki ez!Szégyenlem, de f..m sincs ki ez!
  "A család ősi, Kéreg utcai házában még ma is a leszármazottak élnek, ők azt mondták: nem tudtak Kesha látogatásáról." Akkor kikkel találkozott? Mennyit fizetett a hallgatásokért?
  Most már tudom ki:http://www.youtube.com/watch?v=iP6XpLQM2Cs
  Jól kisminkelték.”
 • 1. szegarazs2 2013. július 25. 07:51
  „Átlagemberálca?! Frászt.
  Annyira semmilyen arca van, hogy ha nem keni magára a 10 kiló sminket, egy egyszerű szőke amcsi .... marad, és kész.
  Anyuci ellenben elég alkesznak tűnik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenáramot kap az iskola

Nagyon komoly fejlesztésen ment át a Forray Máté Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Tovább olvasom