Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Két pályázó a Rádió Szentesnél

Szentes - Ismertté vált tegnap délelőtt mindkét jelölt neve a Rádió Szentes stúdióvezetői állására kiírt pályázat kapcsán. Besenyei Gábor mellett Hortobágyi Éva is szeretné elnyerni a megbízatást.
Korábban ismert volt, hogy Besenyei Gábor, a Rádió Szentes jelenleg megbízott stúdióvezetője ringbe száll a vezetői posztért kiírt pályázaton. A másik pályázatot tartalmazó borítékot a városházán tegnap felbontották, kérdésünkre válaszolva Szirbik Imre polgármester közölte: Hortobágyi Éva nyújtotta be ezt a pályamunkát. A pályázó neve nem ismeretlen a rádiósok körében, hiszen hét évig dolgozott műsorvezetőként és riporterként a Média-6 rádiónál, mely később megszűnt. Jelenleg magyar–angol szakos tanárnőként dolgozik a Klauzál általános iskolában.

A pályázat feltétele a felsőfokú végzettség, melynek természetesen az agrárfőiskolát végzett Besenyei Gábor is megfelel. Az elbírálásnál előnyt jelent a vezetői gyakorlat, mellyel a jelenlegi stúdióvezető rendelkezik, és előnyt jelent a nyelvtudás is. A jelöltek előbb átesnek egy bizottsági meghallgatáson, majd a szeptember végi testületi ülésen döntenek a város elöljárói, kire bízzák az önkormányzati rádió vezetését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbontják Szentesen a telefonfülkéket

Szentes - A mobiltelefonok terjedése nyomán gazdaságtalanná vált a telefonfülkék üzemeltetése, ezért… Tovább olvasom